i7 7700K işlemci RX6800 ile darboğaz yapar mı?

6700k 4.5 ghz oc li şekilde 6800xt aldım. 1080p ve 2k da çılgınlar gibi darboğaz yaşıyorum. İşlemci alana kadar devam.

6700k 4.5 GHz OCli şekilde 6800XT aldım. 1080p ve 2K da çılgınlar gibi darboğaz yaşıyorum. İşlemci alana kadar devam.

An itibarıyla ASUS RTX3060 almış bulunmaktayım.
6 taksit yapınca 1K fazladan ödedik ama 24K ya yükselecek gözüküyor bakalım.
İyi fiyata aldık sanırım.
Buna işlemci ne önerirsiniz ve kart nasıl iyi mi
Yorum bekliyorum ne dersiniz?

An itibarıyla RTX3060 almış bulunmaktayım.
6 taksit yapınca 1K fazladan ödedik ama 24K ya yükselecek gözüküyor bakalım.
İyi fiyata aldık sanırım.
Üstelik ASUS marka.
Yorum bekliyorum ne dersiniz?
3060 deyince bi fiyata baktım bide mesaja kalakaldım öyle. :D Yanlış yazmışsınız neyseki.

İyi bir kart almışsınız, 6800 XT bir tık daha iyi ancak 3080 hafife alınacak bir kart değildir. Asus tercih ederek iyi yapmışsınız, arkadaşın önerdiği kart daha iyiydi fakat Tuf serisi de iyidir. Sonuçta 3080 olan bir kartın kötü soğutma ile gelmesi çok zor.

3060 deyince bir fiyata baktım bir de mesaja kalakaldım öyle. :D yanlış yazmışsınız neyse ki.

İyi bir kart almışsınız, 6800 XT bir tık daha iyi ancak 3080 hafife alınacak bir kart değildir. ASUS tercih ederek iyi yapmışsınız, arkadaşın önerdiği kart daha iyiydi fakat TUF serisi de iyidir. Sonuçta 3080 olan bir kartın kötü soğutma ile gelmesi çok zor.

Hocam ikilemde bırakmayın 😂
RTX dediler 3080 dediler.
Bu ikilemi 5 sene önce GTX 1080 ile RX 580 arasında kalarak yaşadım sonuç olarak GTX 1060 aldım bu sefer en iyi kartı almanın en iyi sistemi toplamanın peşindeyim RX5800 seçmemim tek amacı 2K monitörleri FreeSync olduğu için daha ucuz g sycnden. Napalim siparişi iptal edip XFX 5800 mü alalım acaba 🤔

NVIDIA candır. 6800XT almış birisi olarak söylüyorum.

Monitörleri pahalı ya GTX 1060 6 GB kartımı bile.
MSI Free'e sycn monitörde kullanıyorum ama bu sefer sağlam bir 27 inc Curved G-SYNC monitör alacağım bakalım seneye kadar toplayacağım ekran kartı ile başladık.
ASUS rogstrix hayalim vardı zamanında MSI Gaming X aldık.
Bu sefer alırız dedik ASUS ama
TUF Gaming aldım umarım kart iyidir ROG'un kartı çok güzel duruyordu ama nasip 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı