i7 7700K işlemci RX6800 ile darboğaz yapar mı?

Bu monitör nasıl hem Curved hem 31.5” 1ms 180Hz AMD FreeSync var efsane bir şey indirime girecek
RX3800'e gider bu monitör güzel indirim olursa alayım mı ne dersiniz?
sonuç olarak bir monitör alacağım ileride
ekran kartına da bakıyorum sağlam indirime girerse onu alacağım yavaştan toplayacağım ürünleri

Bütün konuyu bırakın ayın 26 sına kadar indirimi varmış kartın o yüzden 15 k fiyatı var ve indirim bitince 23 k olacak yazıyor bu tamam ileri tarihli bir PC toplamayı düşünüyorum ama şu an bu fiyata bu kaçmaz sanırım 10 ay içinde ne olur bilinmez ama bu fiyata böyle güçlü bir kart zor bulurum sanırım alsam mı dursun kenarda ne önerirsiniz

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    756,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Monitörler hakkında pek bir bilgim yok maalesef, daha bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunur. Ekran kartını alabilirsiniz indirimdeyken, soğutması olsun, gücü olsun on numara kart.

Bu daha mantıklı. Özel ROG serisi.

16 bine çıkmışken @Hououin Kyouma arkadaşın attığı kart bayağı iyi. Ancak fazla para vermek istemiyorsanız Red Devil alınabilir. Linkini attığınızı ise önermem, ufak bir farkla özel seri kart varken.

Bu linkte ki ürünü aldım? Özel seri kart dediğin nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-23-07-10-08-047_com.android.chrome.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…