Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 434 7 Ağustos 2021 #1 İşlemcim i7 7700K. Sıvı soğutma olarak Cooler Master Masterliquid 120 kullanıyorum. Kasa COOLER MASTER MASTERBOX 5 GM 750W 80PLUS MODÜLER SUPER MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İşlemcim boştayken 40-50, stres testine soktuğumda ise 90 dereceleri bulabiliyor. Sıvı soğutma harici kasamda sadece egzoz fan var ve işlemciye OC uygulamadım. Sadece Turbo Boost özelliği açık. 50-60TL termal macun önerilerinizi ve başka neler yapabileceğim konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
İşlemcim i7 7700K. Sıvı soğutma olarak Cooler Master Masterliquid 120 kullanıyorum. Kasa COOLER MASTER MASTERBOX 5 GM 750W 80PLUS MODÜLER SUPER MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İşlemcim boştayken 40-50, stres testine soktuğumda ise 90 dereceleri bulabiliyor. Sıvı soğutma harici kasamda sadece egzoz fan var ve işlemciye OC uygulamadım. Sadece Turbo Boost özelliği açık. 50-60TL termal macun önerilerinizi ve başka neler yapabileceğim konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Undervolt yapmak isterseniz @erengore size yardımcı olur.
Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 434 7 Ağustos 2021 #3 memospasa10 dedi: Undervolt yapmak isterseniz @erengore size yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım.Çok performans kaybı yaşamıycaksam neden olmasın.
memospasa10 dedi: Undervolt yapmak isterseniz @erengore size yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım.Çok performans kaybı yaşamıycaksam neden olmasın.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 Executorr dedi: Daha önce hiç yapmadım.Çok performans kaybı yaşamıycaksam neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Performans kaybı bende yaşanmadı eğer @erengore görürse sana yardımcı olur.
Executorr dedi: Daha önce hiç yapmadım.Çok performans kaybı yaşamıycaksam neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Performans kaybı bende yaşanmadı eğer @erengore görürse sana yardımcı olur.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 İlgileneceğim gün içinde. Minik işlerim var.
rihenh Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 679 Çözümler 4 7 Ağustos 2021 #6 Ben turbo boostu kapadım. 15 derece fark etti.
Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 434 7 Ağustos 2021 #7 rihenh dedi: Ben turbo boostu kapadım. 15 derece fark etti. Genişletmek için tıkla... Turbo boostu kapatmayı deneyebilirim o halde.
rihenh dedi: Ben turbo boostu kapadım. 15 derece fark etti. Genişletmek için tıkla... Turbo boostu kapatmayı deneyebilirim o halde.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #8 Executorr dedi: Turbo boostu kapatmayı deneyebilirim o halde. Genişletmek için tıkla... Turbo Boost nereden kapanıyor?
Executorr dedi: Turbo boostu kapatmayı deneyebilirim o halde. Genişletmek için tıkla... Turbo Boost nereden kapanıyor?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.034 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #9 Executorr dedi: Turbo boostu kapatmayı deneyebilirim o halde. Genişletmek için tıkla... Asla önermiyorum. Turbo Boost kapatmaya karşı düşmanım. Kapatmayı önermiyorum.
Executorr dedi: Turbo boostu kapatmayı deneyebilirim o halde. Genişletmek için tıkla... Asla önermiyorum. Turbo Boost kapatmaya karşı düşmanım. Kapatmayı önermiyorum.
Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 434 7 Ağustos 2021 #10 memospasa10 dedi: Turbo Boost nereden kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından kapatılabiliyor. erengore dedi: Asla önermiyorum. Turbo Boost kapatmaya karşı düşmanım. Kapatmayı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de hep açık kullandım.Fakat yazları çok sıcak oluyor gibime geliyor işlemci derecesi.
memospasa10 dedi: Turbo Boost nereden kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından kapatılabiliyor. erengore dedi: Asla önermiyorum. Turbo Boost kapatmaya karşı düşmanım. Kapatmayı önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de hep açık kullandım.Fakat yazları çok sıcak oluyor gibime geliyor işlemci derecesi.