i7 7700K sistem toplama

Alp123

Hectopat
Arkadaşlar ben yaklaşık olarak 10.000TL civarında bir sistem topladım. Bu sistemi sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Sistem:
  • MSI GTX 1070 Ekran Kartı
  • i7 7700K İşlemci
  • MSI Z270 GAMING M5 Anakart
  • CORSAIR 16GB DDR4 3000Mhz VENGEANCE LED Kırmızı RAM
  • Samsung 850 PRO SSD
  • WD 1TB Caviar Blue HDD
  • CORSAIR HYDRO H115i Sıvı Soğutma
  • Cooler Master G750M PSU
  • Zalman Z11 PLUS Kasa
  • BenQ XL2430T Monitör
Yaklaşık olarak fiyatı 10.000TL civarı tutuyor. Sizin bu sistem hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Önerileriniz varsa lütfen belirtiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen sistem toplayınız.
  • Ekran kartına belki GTX 1080 sıkıştırılabilir.
  • SSD olarak 960 Evo alabilirsiniz.
  • Kasa olarak NZXT S340 Elite öneririm.
  • Umarım hayali değildir.

Ryzen sistem toplayınız.
  • Ekran kartına belki GTX 1080 sıkıştırılabilir.
  • SSD olarak 960 Evo alabilirsiniz.
  • Kasa olarak NZXT S340 Elite öneririm.
  • Umarım hayali değildir.
Hayali bir sistem değil. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

Bu sistemi alabilirsin. 1080Ti koyacaktım fakat monitör 2K olduğundan koymadım.Eki Görüntüle 245610
Herkes niye Ryzen kullanmamızı istiyor? Anlamadım gitti. Ben oyun ve render yaptığım için Intel istiyorum. Şunu da biliyorum ki Ryzen render konusunda daha iyi fakat ben daha çok oyun oynayacağım için Intel kullanmak istiyorum. Intel vs Ryzen testlerinde de Intel oyunlarda daha başarılı gözüküyor.

Gelecek birkaç sene içerisinde yeni bir sistem toplamayacaksanız ve uzun ömürlü olsun istiyorsanız Ryzen almalısınız.

Ryzen'in daha iyi olduğunu bile bile İntel alacaksan diyecek bir şey yok.
Emircan Gençler'in sistemi, topladığın sistemden daha performanslı.

Ryzen İçin Oyun Yamaları Gelmeye Devam Ediyor - Technopat

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İncele: Ryzen 5 1500X vs i5 7500

Ne idüğü belirsiz kaynaklara, testlere ve sonuçlara inanan/inanmak isteyen birisinin gönlünde; Intel fanboyluğu gizlidir.

İzlediğiniz videoların tarihine bakın! Yeni tarihli testlere bakın!

Ne kadar farkla Intel daha başarılı gözüküyor acaba onu sorabilir miyim? Siz kendiniz düşünün: Aradaki o kadar fark daha iyi performansı sağlayacak, gelecek yıllarda sizi zora sokmayacak bir işlemciyi almamanıza değer mi?

İfadeler: GCN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…