Merhabalar. Bildiğiniz gibi Recep Abi (Recep Baltaş) Technopat'ın sitesinde sistem tavsiyeleri yayınlıyor her ay. Ben de bu sistem tavsiyelerinden Mayıs ayı masaüstü sistem tavsiyesinden bir tane toplama PC'yi seçtim. Önümüzdeki 3-4 gün içinde de almayı düşünüyorum. Ama sistemdeki 2 parçayı değiştirmeyi düşünüyorum siz değerli Technopat Sosyal üyelerine de sormak istedim. Sistemde önerilen Ekran Kartı
(Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 8G). Benim istediğim Ekran Kartı
(MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB) Yani bir problem çıkacağını (Darboğaz vs) sanmıyorum. Zaten neredeyse aynı ekran kartları ama ben yine de size sormak istedim.
Diğer değiştirmek istediğim parça ise soğutma. Soğutmayı değiştirme sebebim bu sisteme göre çok düşük seviyede bir soğutma olduğunu düşünüyorum. Recep abinin bir bildiği vardır diye düşündüm ama yani önerilen soğutma düşük seviyede. Sistemde önerilen soğutma
(Cooler Master Hyper 212). Yanlış düşünüyorsam söyleyin, bu soğutmayı alayım. Fakat bence yeni bir soğutma lazım. Ama benim şu an aklımda istediğim bir soğutma yok ama siz 300-450 TL civarında iyi bir sıvı soğutma tavsiye ederseniz sevinirim. Toplamak istediğim sistem aşağıda:
Anakart: ASUS ROG STRIX Z270H Gaming
İşlemci: Intel Core i7-7700K
Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB
Bellek: G.Skill Trident Z 16GB Kit 3000 MHz CL16 RGB
Depolama: Seagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
Kasa: Cooler Master MasterBox 5
Güç Kaynağı: Cooler Master G650M 80PLUS
Soğutma: Cooler Master Hyper 212 (Veya sizin önerdiğiniz sıvı soğutma)
Link (Üst Seviye Oyun):
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mayıs 2017 - Technopat
Şimdiden teşekkürler.