i7 7700K ve 1080 Ti sistem toplama

arsız38

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde yurt dışından getirttiğim i7 7700K, Asus Geforce GTX 1080 Ti 11 GB, Corsair Vengeance 2x16GB 3000 Mhz ve Samsung 2TB 850 EVO var.
Fakat kasa, güç kaynağı, anakart buradan almam gerekecek. Anakart olarak MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC düşünüyorum sizce şunu al veya şunun yerine şunu seçmen daha mantıklı diyebileceğiniz yerler var mı? Konuyu bunun için açtım.

Lütfen yardımcı olun sistemi yarın toplamayı düşünüyorum.

Merhaba ne kadar süreçte elinize ulaştı ve ne kadara denk geldi getirttiniz sistem öğrenebilir miyiz?

Bende aynı işlemci ve ekran kartı ile sistem toplayacağım.Monitör dahil 14.500 TL falan tuttu. Sizin ne kadar tuttu acaba ve sistemi paylaşır mısınız tam olarak ?

Merhaba ne kadar süreçte elinize ulaştı ve ne kadara denk geldi getirttiniz sistem öğrenebilir miyiz?
Merhaba aldığım parçaları abim getirdi sürekli yurtdışına gider kendisi iş nedeniyle. Toplamda 1457 dolara aldım bu parçaları.

Aldığım parçalar 1457 dolara geldi bana monitör hariç.

Merhaba aldığım parçaları abim getirdi sürekli yurtdışına gider kendisi iş nedeniyle. Toplamda 1457 dolara aldım bu parçaları.

Aldığım parçalar 1457 dolara geldi bana monitör hariç.

Bir bütçe belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz.
Bütçe sıkıntı değil uyumlu ve kasada hoş durması yeterli.

Bilgisayarın kamarasını yani oluşması gereken kısmını oluşturmuşsunuz zaten, bir anakart koyun Z270 serisi, 80+ sertifikalı 700+ W güç kaynağı ve tamamen zevkinize kalmış bir kasa ile sistem çalışmaya hazır.

Çok teşekkür ederim başka fikirleri olan var mı.

@Paradoks Söylemiş olduğum fiyata topladım.

Bir fikrim yok ama güle güle kullanmanızı temenni ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…