i7 7700K ve GTX 1060 sistem toplama

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bütçem 7500- 8000 arası fakat sizden de bilgi almak istedim düzelteceğim parçalara yardımcı olursanız sevinirim.
Toplam Fiyat : 9600 yapıyor. Biraz fazla geldi. Sıvı soğutma kullanmasam farklı önereceğiniz bir şey var mı? Düz 8.000 fiyata veya topladığımdan daha performanslı bir sistem önerisine her zaman açığım.

Not : Anakart 8. nesil olduğu için işlemci 7. nesil olacak, sizce bir sıkıntısı olur mu? 8700K mı almalıyım? Ve parça olarak unuttuğum şeyler varsa size zahmet yazarsınız :)

Son olarak, ileride alacağım monitör; ASUS PG248Q 24" 1ms, 180hz DP, HDMI LED,G-Sync 1920x1080 Gaming Monitör | ITOPYA (Fiyat dışı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 8. nesil olduğu için işlemci 7. nesil olacak, sizce bir sıkıntısı olur mu? 8700K mı almalıyım?
7. nesil işlemci kullanamazsınız. Şu anlık sadece 8. nesil işlemciler kullanılabilir.
Ayrıca RAM çok gereksiz, soğutucudan da biraz kısılarak ekran kartı GTX 1070-1070 Ti yapılabilir.
Aynı şekilde PSU da 550-600W olabilir. Gereksiz yere para vermeyin.

8000 liralık bütçe ile GTX 1080 ekran kartlı sistem toplayabiliyorsunuz. Listenizde kasa olmadığı için eklemedim ve aşağıdaki sistemde tek eksik HDD. Para olunca ilave edersiniz.

8000.jpg

7. nesil işlemci kullanamazsınız. Şu anlık sadece 8. nesil işlemciler kullanılabilir.
Ayrıca RAM çok gereksiz, soğutucudan da biraz kısılarak ekran kartı GTX 1070-1070 Ti yapılabilir.
Aynı şekilde PSU da 550-600W olabilir. Gereksiz yere para vermeyin.
Anakartı çok beğenedim fakat 4000 Mhz ramleri bende düşük istiyordum ama anakarta uymuyor i7 8700k alıp ileri de upgrade yapmayı düşünüyorum şimdilik 1060 ile idare edip parçalar uyumlu mudur? Tek merakım o ayrıca soğutma belli bir süre bozulur mu? Süresi var mı değişim için acaba?
8000 liralık bütçe ile GTX 1080 ekran kartlı sistem toplayabiliyorsunuz. Listenizde kasa olmadığı için eklemedim ve aşağıdaki sistemde tek eksik HDD. Para olunca ilave edersiniz.

Eki Görüntüle 293654
İlgin için çok teşekkür ederim :) Hangi siteden topladınız? Benim tercihim Asustu overclock işinden anlamadığımdan dolayı yaptığım şeyden parçalar zarar görür diye korkarım ellemem :D Ayrıca RGB ram istiyorum ben

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı