i7 7700K ve GTX 1060 sistem toplama

200749

Kilopat
Makaleler
11
Bu sabah babamın doktor bir arkadaşı arayıp oğluna 10.000 TL bilgisayar toplamak istediğini söyledi (Böyle babalar kaldı mı arkadaş ). Babam da işi hemen bana devretti. Ben de 2 saatlik koşuşturma sonucu Sinerji'den aşağıdaki sistemi topladım. Ayrıca Türkiye'de bulunmuyor diye Amazon.com'dan Intel Optane de seçtim. Sizce aşağıdaki parçalar birbirleriyle darboğaz yapar mı, uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
970 Evo olan sistemde Optane'e gerek yok. Ayrıca 1 TB SSD yerine HDD tercih edilip, ekran kartını GTX 1070-1070 Ti alabilirsiniz.

i7 7700K yerine de güncel mimari olan 8. nesil tercih edilmeli. Seçtiğiniz anakart i7 7700K ile uyumlu değil. İşlemciyi i7 8700 ile değiştirebilirsiniz.

Ayrıca seçtiğiniz kasa mATX, anakart ATX. Yani sığmıyor.

Yorumunuz için teşekkürler. Aldığım yeni habere göre çocuk bilgisayarda Minecraft oynayacakmış. Geçirdiğim kalp krizi sonrası yeniden işe koyuldum. Kasanın özelliklerinde sığabilecek maksimum anakart boyutu ATX diyor.

Kasanın özelliklerinde sığabilecek maksimum anakart boyutu ATX diyor.
Motherboard Support: Micro-ATX, Mini-ITX

Kendi sitesinde de bu şekilde belirtiliyor. Değişmesi gerek.

Son zamanlarda gördüğüm en dengesiz sistemlerden biri olabilir. Kasa olarak da Phanteks P400S tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 305305

Düzenleme: Minecraft mı?.. Benim bilgisayarımı satayım 7000'e?
Ben başta sunucu kurar falan sanmıştım. Hunger Games oynayacakmış... Hocam önerdiğiniz sistem çok hoşuma gitti. Ya yarın, ya da sonraki gün sistemi alıyoruz. Arkadaş biraz titiz 2 .el kabul etmiyor. Sistemin üstüne lazerle Ginnn yazarız belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa sen Handsome Reis miydin Estağfrullah canım da, Minecraft için 10000₺ biraz fazla gibi, değil mi?
Hocam ben Handsome Reis değilim nerden çıkarttınız ya . Sadece sevdiğim için imzama yazdım adını . Ben kendimi geliştirmek için kuruyorum bilgisayarı. Çocuk hep Minecraft oynayacak değil ya (İnşallah oynamaz ). Steam varsa istek atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…