Satılık i7 7700K ve GTX 1060 sistem

Nightplx

Hectopat
Vatan Bilgisayar'dan topladığım oyun bilgisayarimi ihtiyaçtan dolayı satmak istiyorum. Özellikleri şöyle;
  • i7 7700K (servise gönderdim Intel 0 yolladı. 6 ay garantisi var, kutulu ve faturalı. Sıkıntısız çalışıyor.)
  • MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB ekran karti (1.5 yıl garantisi var kutulu faturalı. Sıkıntısız çalışıyor.)
  • MSI Z270 Gaming M5 anakart (1.5 yil garantisi var. Sıkıntısız çalışıyor kutulu faturalı.)
  • Gskill Trident Z 2x8 RGB RAM (kutulu faturalı 6 ay garantisi var. Sıkıntısız çalışıyor.)
  • Cooler Master 700W güç kaynağı (alali 2 ay oldu 22 ay garantisi var sorunsuz çalışıyor kutulu faturalı.)
  • Cooler Master Seidon 240mm (2 ay oldu alali sorunsuz çalışıyor 22 ay garantisi var kutulu faturalı.)
  • Sandisk 240 GB SSD (6 aya yakın garantisi var kutulu faturalı. Sıkıntısız çalışıyor.)
  • WD 1 TB HDD (sıkıntısız çalışıyor 6 ay garantisi var faturalı.)
  • Corsair 270R kasa (alalı 2 ay oldu 22 ay garantisi var. Sıkıntısız çalışıyor faturalı.)
  • Windows 10 Home OEM kutulu orijinal
İhtiyaçtan satıyorum dediğim gibi. 5000 TL gibi bir fiyata çoğu oyunu oynatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum iyi satışlar, fiyat gayet güzel. Sana önerim Sahibinden'den GeT açmalısın, burada da ürünün kutuları dahil fotoğraflarını paylaşmalısın.

Arkadaş sadece işlemciye 1200 TL fiyat biçmiş ve konusuna satın almak istediğimizi yazdık. Konuya geri dönüş yapmadı 2 gün oldu. Alacak arkadaş nasıl irtibata geçecek orası muammadır.!

Arkadaş sadece işlemciye 1200 TL fiyat biçmiş ve konusuna satın almak istediğimizi yazdık. Konuya geri dönüş yapmadı 2 gün oldu. Alacak arkadaş nasıl irtibata geçecek orası muammadır.!
Kusura bakma bayadır girmiyordum satıldı hepsi toplu bi halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı