Satılık i7 7700K ve GTX 1070 Sistem

brsgltkn

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi su an toplamak isteseniz 10500 tutuyor, fiyat bunun icin 7500TL. Pazarlık payı yok Adana'da yaşıyorum evime gelip sistemi çalışırken görebilirsiniz, diğer illere karşı ödemeli olarak gönderebilirim. Sahibinden get'li ödeme sağlayabilirim, get masrafını karşılarsanız.
  • EVGA GTX1070 FTW 8GB GDDR5 256bit ACX 3.0+ Nvidia Ekran Kartı
  • HP T3M86AA 27es 27 İNÇ GENİŞ EKRAN IPS LED MONİTÖR
  • KASA EVEREST RAMPAGE MAJESTY GAMING USB 3.0 MidT ATX PENCERELİ KASA
  • CORSAIR 32GB Vengeance Kırmızı DDR4 3000Mhz
  • Sandisk SSD Plus 240GB
  • MSI Z270 GAMING PLUS Intel Z270 Soket 1151 DDR4 3866MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
  • CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H60 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
  • Intel Core i7 7700K Soket 1151 4.2GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
  • XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 700W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
big_5039924699xh.jpg

Son düzenleme:
Ekran kartını ayrı satmayı düşünür müsün?

Düşünüyorum şöyle : Ekran kartını sen alacaksın diğer parçaları alacak müşteri bulabilirsen neden ekran kartını ayrı satmayayım.
O kadarını da sen bul kardeşim 😀 Bu ne kadar hazırcılık böyle 😂 Neyse olur da ekran kartını satmayı düşünürsen talibim. Bu arada ne kadara satarsın tek satsan?

O kadarını da sen bul kardeşim 😀 Bu ne kadar hazırcılık böyle 😂 Neyse olur da ekran kartını satmayı düşünürsen talibim. Bu arada ne kadara satarsın tek satsan?
Bu videodaki Kartal gibiyim. Tek tek satmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı satışlar güzel sistem pahalı fiyat. "Şu an" topladığınız fiyata göre değil de hakkına göre bir fiyat yazarsanız alıcı çıkacaktır. İstediğiniz fiyata 2. el sistem almayı düşünen çok fazla insan yoktur. 8 veren 10 da verir 0 yeni nesil sistem toplar.
Parça satışı yok diyerek arkadaşa yokuş yapmasanız iyiymiş. 😌
Fiyat çok iyi arada 3000 TL fark var fiyat kötü diyorsun anlamıyorum 2. el satan insanların bilgisayara işkence ettiğini mi sanıyorsunuz?

Kasanın markası Everest yakışmamış kardeşim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı