i7 7700k almayı düşünüyorum. Fakat ısınma problemi ile ilgili kuşkularım var. Alırken bütçem gereği bu soğutmayı alsam sizce bir sorun yaratır mı? Isınma problemi olur mu? Herhangi bir
düşündüğüm soğutma:
i7 7700 (non-K) tercih etmeye çalışın, hem anakartınızın overclock desteği yok hem de TX3 EVO üst düzey işlemcileri overclock yapmaya müsait değil. Paranız cebinizde kalır. Uyum olarak 1151 soket desteği var TX3 EVO'da sorun olmaz günlük kullanımda işinizi görür.
Alternatif olarak bu tercih edilebilir, piyasadaki en iyi fiyat performans soğutucusudur.
7700K'nın ani ısı yükselme sorunuyla alakalı daha önce burada bir sürü konu açıldığından kronik bir sorunu olduğu ortadadır. Düşündüğün soğutucu böyle bir işlemci için fazlasıyla risklidir.
i7 7700 (non-K) tercih etmeye çalışın, hem anakartınızın overclock desteği yok hem de TX3 EVO üst düzey işlemcileri overclock yapmaya müsait değil. Paranız cebinizde kalır. Uyum olarak 1151 soket desteği var TX3 EVO'da sorun olmaz günlük kullanımda işinizi görür.
Alternatif olarak bu tercih edilebilir, piyasadaki en iyi fiyat performans soğutucusudur.
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H45 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ soğutucuyu sipariş ettim. i7 7700k yı aldım overclock yapmayı düşünmüyorum zaten herhangi bir sorun yaşamam değil mi hem soğutmada hem anakart-işlemci uyumunda