i7 7700K ve MSI H270 Sistem İçin Ekran Kartı Önerisi

Furkii_502

Hectopat
Arkadaşlar merhaba :)
1080p monitörde Ultra ayarlarda 60 FPS altına düşmeyecek ekran kartı lazım.
  • İşlemci - Intel i7 7700k
  • Anakart - MSI H270 Gaming Pro Carbon
  • Kingston Hyperx Fury 8*2 DDR4 2400MHz RAM
Aslında aklımda RX 580 almak var ama MSI'in sitesinden desteklenen ekran kartlarına baktığımda RX 580 yok o yüzden çalışır çalışmaz tereddüt ettim. Maksimum bütçe 2200TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güvenilir. Ancak Türkiye'de stokta yoksa yurtdışından getiriliyor, bu da 1 ay gibi uzun sürede gelmesine sebep oluyor. Ürünler yurtdışı garantili oluyor. Arayıp sorarsın Türkiye stok durumunu.
Paran varsa 2. el almak mantıklı durmuyor.

Evet güvenilir. Ancak Türkiye'de stokta yoksa yurtdışından getiriliyor, bu da 1 ay gibi uzun sürede gelmesine sebep oluyor. Ürünler yurtdışı garantili oluyor. Arayıp sorarsın Türkiye stok durumunu.
Paran varsa 2. el almak mantıklı durmuyor.
Teşekkür ederim [emoji23][emoji23]

İkinci el, garantili ve mining yapmamış birinden GTX 1070 Ti almanı tavsiye ederim. Overclock yaparak GTX 1080 ayarında bir performans alabilirsin. Önerdiğim 1070 Ti garantili ve standart kullanıcının kullanmış olduğu bir ürün. Tabii karar senin. Ben ikinci el kart istemiyorum diyorsan da @AYSİO arkadaşımın önermiş olduğu GTX 1070'i alabilirsin.

İkinci el, garantili ve mining yapmamış birinden GTX 1070 Ti almanı tavsiye ederim. Overclock yaparak GTX 1080 ayarında bir performans alabilirsin. Önerdiğim 1070 Ti garantili ve standart kullanıcının kullanmış olduğu bir ürün. Tabii karar senin. Ben ikinci el kart istemiyorum diyorsan da @AYSİO arkadaşımın önermiş olduğu GTX 1070'i alabilirsin.
2018 Ocak ayında sistemi sıfır topladığım için 2.el ürün yakışmaz diye düşünüyorum olmuşken hepsi sıfır olsun görüşündeyim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı