i7 7700U ve GTX 940MX sistem için macOS sürüm önerisi

ulasragnvindr

Femtopat
Daha fazla  
Laptopum Casper Nirvana F800 Silver serisinden eski sayilir i7 7700'u - GTX940MX 16 GB RAM 120GB SSD 1TB HDD'ye sahibim. Windows 11'de rahatlikla isimi halledebiliyorum ama degisiklik istedigimden MacOS'a gecmek istiyorum. React Native uzerinden uygulama gelistiriyorum bunun yaninda Web gelistirme de yapiyorum. Yani Uygulama-Web gelistirme + internette gezinme harici bir şey yapmayacagim. Hangi macOS surumunu kullanmaliyim?

Simdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartınız GTX 940 MX optimus teknolojisini kullanır. Ve bu kartın hiçbir macOS sürümüne desteği yoktur. İ5 7200U işlemcinizin içinde ki İGPU ile Ventura veya Sonoma kurabilirsiniz;

Son düzenleme:
Tesekkur ederim, 940MX olmadan photoshop ve belirttigim islemleri yinede yapabilir miyim? Photoshop çok kullanmiyorum arada lazim oldugu zaman Performans farklari olur biliyorum fakat çok fazla olur mu? Normal gezinmelerde kasma donma vs?

Tesekkur ederim, 940MX olmadan photoshop ve belirttigim islemleri yinede yapabilir miyim? Photoshop çok kullanmiyorum arada lazim oldugu zaman Performans farklari olur biliyorum fakat çok fazla olur mu? Normal gezinmelerde kasma donma vs?

Elbette yapabilirsiniz. Performans farkı sürümden sürüme değişiklik gösterebiliyor. Ama fazla olmaz. Kasma veya donma gibi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Elbette yapabilirsiniz. Performans farkı sürümden sürüme değişiklik gösterebiliyor. Ama fazla olmaz. Kasma veya donma gibi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Tesekkur ederim suanda Catalina kurdum daha sonrasında Ventura kuracagim. Fakat wifi gibi ufak detayları ayarlayamadım. Clover Bootloader kullandim diger bootloaderi tam beceremedigim icin. Sizce Ventura kurarken OpenCore Bootloader mi kullanmaliyim yoksa Clover ile yukseltme islemini yapmamda bir sakinca yok mu. Bir de ek olarak eger wifi driver kurulumunu suan hizlica yapmamin bir yolu varsa bana yardimci olabilir misiniz? Venturaya gecmeden test etmek istiyorum. Tesekkurler

Bir de ekliyeyim 5GHz icin usb wifi dungle kullaniyorum.

Son düzenleme:

Ventura kurulumunda OpenCore kullanmanızı öneririm. Clover eskidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…