ErgunPlak
Hectopat
Daha fazla
Laptopuma High Sierra kurdum ablamın okulu için bayağı uğraştırdı ama sonunda başardım masaüstü önüme geliyor fakat ne ses var ne internet Wi-Fi kartım uyumsuz galiba tam emin değilim fakat ethernetim uyumlu ama kurmayı bir türlü beceremedim etherneti hayatımda ilk defa deneyimliyorum Mac işletim sistemini kext diye bir şey var herhalde Windows'taki setup exe gibi yükleyiciyi galiba açıyorum kuruyor sonra başka bir sarı kutulu bir şey var onu da kuruyorum restart atıyorum ama hiçbir şey olmuyor biraz detaylı şekilde anlatabilir misiniz videodakileri denedim ama olmuyor misal ses Driver'i kurarken ileri diyorum ama o sistemlerin sırası gelip classic falan seçeneği gelmiyor kurulum başarılı diyor restart yapıyorum ama yine aynı bir de ekran kartını 7MB görüyor ekran takılıyor kasıyor nasıl oluyorsa anlam veremedim gördüğü grafik kartı Intel UHD 630
Sistemim
16 GB RAM
256 GB SSD 2 TB HDD
i7 7770 HQ
GTX 1050 Ti +UHD 630
Wi-Fi kart Intel Dual band wirelles -AC 8265
Ethernet Realtek PCle GBE Family Controller 8168
Arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum bir türlü beceremedim lütfen hayatımda ilk defa kullanıyorum daha doğrusu kullanacağım biraz detaylı anlatır mısınız? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Sistemim
16 GB RAM
256 GB SSD 2 TB HDD
i7 7770 HQ
GTX 1050 Ti +UHD 630
Wi-Fi kart Intel Dual band wirelles -AC 8265
Ethernet Realtek PCle GBE Family Controller 8168
Arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum bir türlü beceremedim lütfen hayatımda ilk defa kullanıyorum daha doğrusu kullanacağım biraz detaylı anlatır mısınız? Şimdiden herkese teşekkür ederim.