i7 7820X ve GTX 1080 Ti Call of Duty Warzone FPS sorunu

Cemal Öztürk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 4-5 gün önce sistemime Call of Duty Warzone yükledim. Oyuna girdiğimde değerlere bakmak istedim, yalnız değerlere baktığımda ise ekran kartının yükte 60-70'civarı gezdiğini gördüm. Tam yükte çalışmıyor YouTube'da izlediğim videolarda çok daha yüksek FPS'ler aldıklarını gördüm. Darboğaz yapan parçalarım olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Sistem.
Anakart: MSI X299 Gaming M7 ack.
İşlemci: Intel Core i7 7820X.
RAM: G.Skill Trident Z RGB 32 GB 3600 MHz CL16.
SSD: Samsung 960 EVO 250 GB NVMe M.2 SSD.
PSU: High Power 750W 80Plus Bronze.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu ayarları yapabilir misiniz?

Oyun içi ayarların 1080p ve Ultra mı?

Tabi hepsini denedim ama fark eden bir şey olmadı ne yazık ki.

Denedim her şeyi denedim fakat değişen bir şey olmadı.

Oyunda 2. sezondan sonra FPS sorunları olmaya başladı. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama çoğu kişide böyle. Ben şu videodaki ayarları yaparak bir nebze de FPS'i iyileştirdim.

İşlemci ne durumda? Frekans ve sıcaklık değerleri özellikle. Ayrıca bu oyuna gelen her ufak güncelleme bile optimizasyonu bozabiliyor.

İşlemci kullanımım da stabil değil 60-70-80'lere kadar çıkıyor anlam veremiyorum.
Oyunda 2. sezondan sonra FPS sorunları olmaya başladı. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama çoğu kişide böyle. Ben şu videodaki ayarları yaparak bir nebze de FPS'i iyileştirdim.

Korktuğum şey darboğaz yapan parçam mı var acaba.

İşlemci kullanımım da stabil değil 60-70-80'lere kadar çıkıyor anlam veremiyorum.

Korktuğum şey darboğaz yapan parçam mı var acaba.
8/16 ve güçlü bir işlemci, genel olarak %80'lerde dolaşıyorsa bence bir sıkıntı var. Ayrıca o parçalar birbirine darboğaz yapmaz. Bence sen kısa bir video çekip at en iyisi.

Darboğaz sadece bu oyunda mı oluyor? Eğer başka oyunlarda hiç yaşamadıysanız korkmanıza gerek yok. Dediğim gibi sezon 2 biraz sorunlu çıktı.

Mafia Definitive Edition oynuyorum onda darboğaz görmedim tam yük çalışıyor. GTA 5'te SMAA açık olduğunda tam yük çalışıyor. Kapalı olduğunda onda da oynamalar oluyor.
8/16 ve güçlü bir işlemci, genel olarak %80'lerde dolaşıyorsa bence bir sıkıntı var. Ayrıca o parçalar birbirine darboğaz yapmaz. Bence sen kısa bir video çekip at en iyisi.

Evet güçlü bir işlemci zaten izlediğim başka videolarda i7 7700K ile oynayan oyuncular bile ekran kartları tam yük çalışıyor benim sistemde bir sorun var ama çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…