İ7 7820X ve i7-7700K sistem toplama

Sistemi toplama amacınız ne? Çünkü biri oyun için mükemmelken diğeri render vb. işler için iyi.

7. Nesil Ryzen'a göre performansı düşüktür o yüzden Ryzen öneriyorum illa ki bunlardan istiyorsanız oyun ise i7 7700K render vs ise 7820X bu arada Ryzen için sistem toplayabiliriz o yüzden bütçeniz nedir?
Amacım oyun için 9-10 bin civarı bir makina toplamak. Ekran ve ssd ( harici kullanacağım ) elimde mevcut.

Sistemi toplama amacınız ne? Çünkü biri oyun için mükemmelken diğeri render vb. işler için iyi.
Oyun amaclı olacak .

Bu kadar yüksek bütçeyle bu ikisi arasından I7-7820X öneririm ancak onun yerine 8. nesil I7-8700K alman daha mantıklı olacaktır. Çünkü şu anda oyun performansı bakımından en üstün işlemci konumunda bulunuyor. Maalesef sistem önerisi yapamayacağım çünkü bu işlemci ülkemizde bulunmuyor diye biliyorum.

7820 x oyun için ideal mi ?
7700 k ile 1080 ti lı bir sistem önerisi yapabilirmisin? 60 hz 24" ekran mevcut 1080 ti da sorun yaşarmıyım

@Sobaborusu
Büyük ihtimalle monitör 1080p. Bu tür bir monitör için GTX 1080 Ti overkill olur. 8. nesil işlemcileri beklemenizi öneririm. Oyun için en ideal işlemci I7-8700K'dır şu anda. Yok ben beklemek istemiyorum derseniz, I7-7820X ile bir sistem toplarım.

@Semih Serinyürek
Fanboy'luğun anlamı yok. Bu mesajınız nedeniyle sizinle papaz olacak çok kişi tanıyorum. Yapmayın, etmeyin.

@KralGS Bu sistem için bir önerin olur mu ?
Overkill konuşun da çok bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…