Bende bunu düşündüm ama karar veremedim bütçe sıkıntısı yokBirazcık abartılı mı olur bu ürün ?
Corsair Hydro H150i PRO RGB 360mm Yüksek Performanslı Sıvı Soğutma Sistemi | ITOPYA
Bu kasaya uyumlu olmaz sanıtım ramler yada diğer birlesenlerle teması olası yüksekİmzanda Raijintek Orcus soğutucu var görünüyor. Elinde soğutucu varken başka bir soğutucu almak pek akıllıca değil. Bütçe dert değilse yine de alttakini öneririm.
Swiftech Drive X3 AIO CPU Coolers
Peki teşekkür ederim bi bakayımH500P gibi içi geniş kasaya o soğutucunun rahatlıkla sığması lazım. Üst belki sorun olabilir lakin öne sorunsuz takılacağını düşünüyorum. Ayrıca H500P düz modeli hava sirkülasyonu açısından sorunlu bir kasa olduğu için sonradan önü ızgaralı Mesh modeli çıktı. Sıcaklıkların yüksek olmasında onunda etkisi vardır. Kasan düz H500P ise Cmstore sitesinden kasan için Mesh ön kapak alabilirsen iyi olur.
Teşekkür ederim bi inceleyeyimH500P Mesh kasada Kraken x62 kullanıyorum. Tavsiye ederim. İşlemcim 8700K.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.