i7 8086k işlemci için sıvı soğutma önerisi

onlasin

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazmış olduğum gibi sıvı soğutma önerinizi bekliyorum. Overclock yapılacak şekilde 5.1GHz ya da 5.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde soğutucu var delid yapmayı düşündüm yanlız garanti dışı kalacağı icin yapamıyorum elimdeki 240 lık sadece bios üzerinden game oc si acık yanı tek çekirdek 5 diğerleri sırayla 4.7 4.6 gibi degişiyor bu sekilde dahi sıcaklıklar 70 dereceyi buluyor elimdeki soğutucu ya fanları yetersiz yada kendisi pek anlamadım
Bende bunu düşündüm ama karar veremedim bütçe sıkıntısı yok
İmzanda Raijintek Orcus soğutucu var görünüyor. Elinde soğutucu varken başka bir soğutucu almak pek akıllıca değil. Bütçe dert değilse yine de alttakini öneririm.

Swiftech Drive X3 AIO CPU Coolers
Bu kasaya uyumlu olmaz sanıtım ramler yada diğer birlesenlerle teması olası yüksek

H500P gibi içi geniş kasaya o soğutucunun rahatlıkla sığması lazım. Üst belki sorun olabilir lakin öne sorunsuz takılacağını düşünüyorum. Ayrıca H500P düz modeli hava sirkülasyonu açısından sorunlu bir kasa olduğu için sonradan önü ızgaralı Mesh modeli çıktı. Sıcaklıkların yüksek olmasında onunda etkisi vardır. Kasan düz H500P ise Cmstore sitesinden kasan için Mesh ön kapak alabilirsen iyi olur.

Son düzenleme:
H500P gibi içi geniş kasaya o soğutucunun rahatlıkla sığması lazım. Üst belki sorun olabilir lakin öne sorunsuz takılacağını düşünüyorum. Ayrıca H500P düz modeli hava sirkülasyonu açısından sorunlu bir kasa olduğu için sonradan önü ızgaralı Mesh modeli çıktı. Sıcaklıkların yüksek olmasında onunda etkisi vardır. Kasan düz H500P ise Cmstore sitesinden kasan için Mesh ön kapak alabilirsen iyi olur.
Peki teşekkür ederim bi bakayım
H500P Mesh kasada Kraken x62 kullanıyorum. Tavsiye ederim. İşlemcim 8700K.
Teşekkür ederim bi inceleyeyim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı