Windows'a 900 lira, 32 GB fiyatına 16 GB RAM, sadece kazık bir işlemci, 1080 ekran kartına 1080P 4 MS TN monitör... Kısacası kusura bakma ama sistem çöp olmuş. @Pantheon hocam bir bakabilirse çok çok daha iyisini yapacaktır.
Sistem birbirine uyumlu. Fakat o ekran kartına o monitöre almak AŞIRI derecede saçma olur. Windows'a da 900 TL vermeye gerek yok, N11'de 15 TL'ye bulabiliyorsunuz. SSD olarak Samsung 970 Evo alırsanız çok daha iyi olur. Ayrıca USB almaya gerek yok. Bu dediklerimi yaparsanız artan parayla arkadaşların önerdiği monitörü alabilirsiniz.
Sistem birbirine uyumlu. Fakat o ekran kartına o monitöre almak AŞIRI derecede saçma olur. Windows'a da 900 TL vermeye gerek yok, N11'de 15 TL'ye bulabiliyorsunuz. SSD olarak Samsung 970 Evo alırsanız çok daha iyi olur. Ayrıca USB almaya gerek yok. Bu dediklerimi yaparsanız artan parayla arkadaşların önerdiği monitörü alabilirsiniz.
Windows'u kaldırdım,SSD'yi değiştirdim ve herkesin dediği gibi monitörü kötü seçtiğim için değiştirmek zorundayım Bana önerebileceğin bir monitör varmıdır ?
Windows'u kaldırdım. SSD'yi değiştirdim ve herkesin dediği gibi monitörü kötü seçtiğim için değiştirmek zorundayım . Bana önerebileceğin bir monitör var mıdır?