i7 8086K ve RTX 2080 Ti Sistem Toplama

Hem oyun için hem de Solidworks Autocad programlarını sorunsuz kullanmak için PC toplamak istiyorum. PC böyle iyi mi değil mi önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • İ7 8086K işlemci
  • MSİ RTX 2080 Ti Gaming X Trio 11 GB ekran kartı
  • MSİ Z370 Gaming M5 anakart
  • Cooler Master Mastercase H500P kasa
  • Corsair Vengeance 2x8 3200 MHz CL16 RAM
  • WD 3.5 1 TB Black SATA HDD 7200 RPM 64mb
  • Samsun 970 Evo M2 SSD 500 GB
  • Cooler Master Vanguard 750W 80+ Gold PSU
  • Corsair H150i Pro sıvı soğutma
  • Ekranım Asus PG248Q

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınıza uygun daha iyisi toplanır elbet.
Ancak bu kadar bütçe ayırmak istediğinizden emin misiniz?

Bunun yarı fiyatındaki hazırlayacağımız sistemler bile günümüzde hala çok güçlü ve her şey için yeterli.
Tabi illa bu bütçede istiyorsanız başka.

Toplam bütçeniz nedir?
İthalatçı garantili ürün alır mısınız?

Bak şimdi sana söyle bir mantık sunayım.

Benim bir ara 9.000 civarına kadar bütçem vardı. Daha sonra arabanın ödemeleri paramın yarısını aldı götürdü. Zamanında 1080 Ti bile kullandım.
Kur 4.50 altında gezdiği zamanlarda 5.000 TL üzeri vermek bile normal tüketicilere ağır geliyordu.
Şuan kur sayesinde olması gereken fiyatın iki katı para ödemek israftan başka bir şey değil.

Şuan hesabımda 2080 Ti alacak param mevcut ancak gelip ben bu parayı vermem veremem. İlk önce geçimimi sorunsuz olarak devam ettirmek için. Biliyorsunuz bu aralar fındık zamanı ve bizimkiler köyde. Köyde bir hayli masraflı oluyor böyle şeylerde. Bizimkiler gelince paramın yarını mecburen vereceğim onlarda rahat geçim sağlasın diye.

Benden örnek verdim az önce.
Benim alma imkanım varken alamıyorum. Sebep çünkü geçim ve aile rahatı bozulmasın diye.
Bu mantıkta olan biri gelip bir anda harcamaz harcayamaz.

Mesela neden 8700K değil de limitli sayıda üretilen ve ekstra pahalı olan 8086, etiketi daha pahalı yazıyor diye mi. Ayrıca RTX 2080 Ti ile o monitör tam bir vizyonsuzluk. Hayali olma ihtimali de yüksek zaten.
Şu an elimdeki monitör dedim yeni bir monitör almayacağım demedim. Lütfen ileri geri konuşmayınız (vizyonsuz) gibi kelimeler ile...

Haklısınız. Çok doğru söylüyorsun. Cevabın için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…