DeathSpirit Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 9 17 Aralık 2023 #1 RAM 12GB Ekran kartı MX 250 2GB İşlemci i7 8565U Epic Games'ten RDR2 aldım oyuna girdim 720p Low'da 40 45 FPS'i görüyor ama düşük ekran kartı uyarısı geliyor sol üstte sonra oyun birden kapanıyor. Hata falan da vermiyor nasıl çözeriz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Epic Games'ten RDR2 aldım oyuna girdim 720p Low'da 40 45 FPS'i görüyor ama düşük ekran kartı uyarısı geliyor sol üstte sonra oyun birden kapanıyor. Hata falan da vermiyor nasıl çözeriz?
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Aralık 2023 #11 Kaan Diktaş dedi: eGPU olayını bende pek bilmiyorum ayrı bir konu açabilirsiniz ya da @aldoria1 hocam yardımcı olur o biliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... eGPU harici ekran kartı bağlama eski laptoplara yapılır tam olarak nasıl kuruluyor bilmiyorum uzman birine yaptırmakta fayda var yaptırırsan tabii. Artı 0 Eksi
Kaan Diktaş dedi: eGPU olayını bende pek bilmiyorum ayrı bir konu açabilirsiniz ya da @aldoria1 hocam yardımcı olur o biliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... eGPU harici ekran kartı bağlama eski laptoplara yapılır tam olarak nasıl kuruluyor bilmiyorum uzman birine yaptırmakta fayda var yaptırırsan tabii.