i7 860 GT 730 sistem Far Cry 4 açar mı?

292941

Hectopat
Makaleler
6
Amcam bana sormadan Izoly, Turbox gibi kötü bilgisayarlardan birini almış.
i7 860 8 GB RAM, 4 GB GT730 var içinde. Far Cry 4'ü açar mı?

Amcam bana sormadan Izoly, Turbox gibi kötü bilgisayarlardan birini almış.
i7 860 8 GB RAM, 4 GB GT730 var içinde. Far Cry 4'ü açar mı?
i7 860, 8 GB RAM, R7 240 sistem ile oyunu sadece açabiliyordum. Oynamak derseniz en dip çözünürlüklerde en düşük ayarlarda oynadığımı hatırlıyorum. GT 730, R7 240'dan daha kötü bir kart. Çok verim alacağınızı düşünmüyorum. Far Cry 3 ücretsiz oldu onu oynayın isterseniz çok eğlenceli

Amcam Far Cry 1,2,3'ü bitirdiği için Far Cry 4 sordum. Çeşke bana sorsaydı da iyi bir PC alsaydı.

Ekran kartının salt performansı, değerler bundan daha kötü olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amcam Far Cry 1,2,3'ü bitirdiği için Far Cry 4 sordum. Çeşke bana sorsaydı da iyi bir PC alsaydı.
Maalesef o işlemci kötü. i7 işlemci diye reklam yapıyorlar ama beş para etmez. Dediğiniz gibi keşke size sorsaymış alırken. Güzel grafiklerde oyunu oynamak için minimum RX 580 veya GTX 1060 ekran kartı ve işlemci olarak minimum Ryzen 5 1600 AF öneririm. Tabi 8 GB RAM de varmış sistemde ama kim bilir kaç Mhz

Neden?
800 MHz vardır en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…