İ7 860 Sıcaklık Değerleri

88205

Megapat
Makaleler
1
Sistem boşta arkadaşlar. Sıcaklık değerlerim sizce normal mi ? AIDA64'te kararlılık testinde 1 saatte CPU Max 65-67 derecelerde geziyor. GPU ise 60'ta çakıldı kaldı.
CPU: Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) Specifications
GPU:Sapphire Amd Radeon R7 250X Vapor-X 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
CPU Cooler: Xigmatek CD901 Apache-III Amd + İntel CPU Fan Fiyatı
Ekran Alıntısı.JPG

Farkındaysan arkadaş sistemin boşta olduğu zamanki sıcaklık değerini atıp, yükte olduğunu kendi yazmış.

Lütfen konuyu uygun yorumda bulunun.
Zaten görüp de yorum attım. Sizce sıcak mı bilgisayarı:sıkıldım:
Moderatör arkadaş mesajımı yanlış düzenlemiş sanırım. Önceden noktalama işaretinden sonra smile koyduğum için ban yemiştim. Tekrar düzelttim mesajımı.

yoha.PNG

@MF

Son düzenleme:
bendede i7 860 var 3dmark pysics testinde 100 dereceyi gördü soğutucu stock yani 3d mark yap iyi ısınır işlemcin
Aynen öyle arkadaşım. İlk başlarda iyi de gelse o soğutucu işimi çözmedi. Mecburen Hyper 212 Evo ya yöneldim. Ve en kral testide yaptım yani 6 saate yakın FPU da en kral 47 derece. Z3 Plus in da çok katkısı oldu. Yani iyi bir soğutucu şart. Eski nesil işlemci olmasına rağmen benim işi hayli hayli görüyor saygılar.

Selamlar bende sizin gibi i7 860 kullanıyorum. Boşta arada 90 seviyesine çıkıyor sebebi ne olabilir? termal macun tükenmiş olabilir mi? Oyuna girdiğimde oyundan atma Bilgisayar'ın durup dururken kendini tekrar başlatması, kitlenme, mavi ekran sebepleri bundan kaynaklı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1615553719897.png
    1615553719897.png
    200,9 KB · Görüntüleme: 54
Selamlar bende sizin gibi i7 860 Kullanıyorum. Boşta arada 90 seviyesine çıkıyor sebebi ne olabilir? Termal macun tükenmiş olabilir mi? Oyuna girdiğimde oyundan atma Bilgisayar'ın durup dururken kendini tekrar başlatması, kitlenme, mavi ekran sebepleri bundan kaynaklı olabilir mi?

Senelerce i7 860 Kullandım işlemci iyi ısınan bir işlemci kaliteli bir termal macun ve ortalama bir soğutucu ile sıkıntın kalacağını düşünmüyorum 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı