İ7 860 Sıcaklık Değerleri

Farkındaysan arkadaş sistemin boşta olduğu zamanki sıcaklık değerini atıp, yükte olduğunu kendi yazmış.

Lütfen konuyu uygun yorumda bulunun.
Zaten görüp de yorum attım. Sizce sıcak mı bilgisayarı
Moderatör arkadaş mesajımı yanlış düzenlemiş sanırım. Önceden noktalama işaretinden sonra smile koyduğum için ban yemiştim. Tekrar düzelttim mesajımı.

@MF

Son düzenleme:
Zalman ZM-STG2 ile en fazla bu kadar düşürebildim arkadaşlar. Kararlılık testinde 2 saatte max 52 C gördüm

bendede i7 860 var 3dmark pysics testinde 100 dereceyi gördü soğutucu stock yani 3d mark yap iyi ısınır işlemcin

bendede i7 860 var 3dmark pysics testinde 100 dereceyi gördü soğutucu stock yani 3d mark yap iyi ısınır işlemcin
Aynen öyle arkadaşım. İlk başlarda iyi de gelse o soğutucu işimi çözmedi. Mecburen Hyper 212 Evo ya yöneldim. Ve en kral testide yaptım yani 6 saate yakın FPU da en kral 47 derece. Z3 Plus in da çok katkısı oldu. Yani iyi bir soğutucu şart. Eski nesil işlemci olmasına rağmen benim işi hayli hayli görüyor saygılar.

Selamlar bende sizin gibi i7 860 kullanıyorum. Boşta arada 90 seviyesine çıkıyor sebebi ne olabilir? termal macun tükenmiş olabilir mi? Oyuna girdiğimde oyundan atma Bilgisayar'ın durup dururken kendini tekrar başlatması, kitlenme, mavi ekran sebepleri bundan kaynaklı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1615553719897.png
    200,9 KB · Görüntüleme: 55

Senelerce i7 860 Kullandım işlemci iyi ısınan bir işlemci kaliteli bir termal macun ve ortalama bir soğutucu ile sıkıntın kalacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…