i7 860 ve GT 740 sisteme hangi yükseltmeler yapılabilir?

arda003600

Centipat
Daha fazla  
Bende şu an i7 860, GeForce GT 740'dan oluşan Turbox PC var. Ben sistemi biraz daha güçlendirmek istiyorum, sizce ne yapmalıyım? Zaten yazın sonlarına doğru yeni PC'ye geçeceğim. 4-5 ay idareten biraz güçlendirsem yeter.

RAM takviyesi, RX 570, 580, GTX 1060, GTX 970 ve eğer yoksa SSD takviyesi yapılabilir.

Bence hiç dokunmayın yeni sistem aldıktan sonra Turbox olan sistemi hurda fiyatına satarsınız.
Mümkünse yeni sistem alırken bütçenizi ve alacağınız bilgisayarı foruma danışın ki tekrardan İzoly/Turbox vakası yaşanmasın.

Benim çok bir bilgim yok yeni yeni girmeye çalışıyorum bu işlere. Forumda bu sistemi önerdiler sizce iyi mi kendin toplamayı planlıyorum biraz daha ucuza gelir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240205_030946_Chrome.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20240205_030954_Chrome.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 39
Benim çok bir bilgim yok yeni yeni girmeye çalışıyorum bu işlere. Forumda bu sistemi önerdiler sizce iyi mi kendin toplamayı planlıyorum biraz daha ucuza gelir.
Şu an için gayet iyi bir sistem. İşlemci olarak R5 7500F'den aşağı inmemenizi yani DDR4 sistem almamanızı ekran kartı olarak ise eğer parçaları ayrı alacaksanız ikinci el AMD 6800XT gibi bir kart almanızı öneririm. En azından şuan ki ekonomiye bakarsak bir sistemi parça parça toplamak, hazır sistemden pahalıya geliyor o yüzden alacağınız vakit hazır sistemlere kesinlikle bakmanızı öneririm.

Hazır sistemi bende isterim ama maalesef direk 25bin TL şu anda vermiceğim için param oldukça bir parça almayı planlıyorum. Bir de hocam aynı sistem bu kasaya olur mu
TEKNOHAYAT-13/AMD Ryzen 5 5500/MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

o sistemi tamamen değiştir hiç iş yapmaz minecarft bile açmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…