Bende şu an i7 860, GeForce GT 740'dan oluşan Turbox PC var. Ben sistemi biraz daha güçlendirmek istiyorum, sizce ne yapmalıyım? Zaten yazın sonlarına doğru yeni PC'ye geçeceğim. 4-5 ay idareten biraz güçlendirsem yeter.
Bende şu an i7 860, GeForce GT 740'dan oluşan Turbox PC var. Ben sistemi biraz daha güçlendirmek istiyorum, sizce ne yapmalıyım? Zaten yazın sonlarına doğru yeni PC'ye geçeceğim. 4-5 ay idareten biraz güçlendirsem yeter.
Bence hiç dokunmayın yeni sistem aldıktan sonra Turbox olan sistemi hurda fiyatına satarsınız.
Mümkünse yeni sistem alırken bütçenizi ve alacağınız bilgisayarı foruma danışın ki tekrardan İzoly/Turbox vakası yaşanmasın.
Bence hiç dokunmayın yeni sistem aldıktan sonra Turbox olan sistemi hurda fiyatına satarsınız.
Mümkünse yeni sistem alırken bütçenizi ve alacağınız bilgisayarı foruma danışın ki tekrardan İzoly/Turbox vakası yaşanmasın.
Benim çok bir bilgim yok yeni yeni girmeye çalışıyorum bu işlere. Forumda bu sistemi önerdiler sizce iyi mi kendin toplamayı planlıyorum biraz daha ucuza gelir.
Benim çok bir bilgim yok yeni yeni girmeye çalışıyorum bu işlere. Forumda bu sistemi önerdiler sizce iyi mi kendin toplamayı planlıyorum biraz daha ucuza gelir.
Şu an için gayet iyi bir sistem. İşlemci olarak R5 7500F'den aşağı inmemenizi yani DDR4 sistem almamanızı ekran kartı olarak ise eğer parçaları ayrı alacaksanız ikinci el AMD 6800XT gibi bir kart almanızı öneririm. En azından şuan ki ekonomiye bakarsak bir sistemi parça parça toplamak, hazır sistemden pahalıya geliyor o yüzden alacağınız vakit hazır sistemlere kesinlikle bakmanızı öneririm.
Şu an için gayet iyi bir sistem. İşlemci olarak R5 7500F'den aşağı inmemenizi yani DDR4 sistem almamanızı ekran kartı olarak ise eğer parçaları ayrı alacaksanız ikinci el AMD 6800XT gibi bir kart almanızı öneririm. En azından şu anki ekonomiye bakarsak bir sistemi parça parça toplamak, hazır sistemden pahalıya geliyor o yüzden alacağınız vakit hazır sistemlere kesinlikle bakmanızı öneririm.