Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Ocak 2022 #1 Eskiden oyunda 70 FPS alıyordum. Bugün yeniden yüklediğimde ise 1 FPS alıyorum. Çıldırmak üzereyim. Sistemim i7 8665u ve 8 GB RAM'den oluşuyor. Sürüclerim güncel
Eskiden oyunda 70 FPS alıyordum. Bugün yeniden yüklediğimde ise 1 FPS alıyorum. Çıldırmak üzereyim. Sistemim i7 8665u ve 8 GB RAM'den oluşuyor. Sürüclerim güncel
KS KS Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 6 Ocak 2022 #11 erengore dedi: NVIDIA PhysX ayarlaması yaptınız mı? Bd prochot tikini kaldırınca düzeleceğini umuyordum. Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Yeniden yükledim değişen bir şey olmadı. PhysX yapmadım. Ekran kartım UHD, NVIDIA etki eder mi ki? Artı 0 Eksi
erengore dedi: NVIDIA PhysX ayarlaması yaptınız mı? Bd prochot tikini kaldırınca düzeleceğini umuyordum. Sıcaklıklar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Yeniden yükledim değişen bir şey olmadı. PhysX yapmadım. Ekran kartım UHD, NVIDIA etki eder mi ki?