i7 870 işlemci için anakart önerisi

Bütçe
1500

Flarizm

Decapat
Yer
Kayseri
İşlemci
i7 870
Elimde i7 870 işlemci var, işlemciyi satamadığım için buna uygun bir sistem toplamak istiyorum. Hangi anakartı tercih etmeliyim?

Elimde i7 870 işlemci var, işlemciyi satamadığım için buna uygun bir sistem toplamak istiyorum. Hangi anakartı tercih etmeliyim?
Harcayacağın paraya yazık olur diye düşünüyorum.

İlle de anakart istiyorsan, 1156 Soket anakart lazım olacak.
RAM var, ekran kartı var, güç kaynağı var, disk var...

Bence boşa masraf etme derim.

Buna uygun anakart sıfır olarak bulunmayabilir hocam. 2. el bulursunuz da değmez gibi. işlemci pek iyi değil malesef.

Harcayacağın paraya yazık olur diye düşünüyorum.

İlle de anakart istiyorsan, 1156 Soket anakart lazım olacak.
RAM var, ekran kartı var, güç kaynağı var, disk var...

Bence boşa masraf etme derim.
450w psu, DDR2 ramler ve 20 yıllık eski ekran kartı hazır aslında elimde anakartta var fakst çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bu parçaları kayda değer bir paraya satabilirsem satacağım ama hurda niyetine alırlar diye düşünüyorum

Pek güzel bir şey çıkmaz fakat ilk sistemimden örnek veriyorum: Afox IH55-1600 MHz HyperX genesis RAM'ler(genelde sağlam olurlar ben 2 sene kullandım soğutmalı olduğu için pek sıkıntı yaratmadı 150-200 TL'ye bulunabiliyor)-RX 570 ile %10'luk bir darboğaz ile rahatlıkla oyun oynayabilirsinz oynanmayacak şekilde bir darboğaz yapmaz diye düşünüyorum ben i5 760 ile GTX 1050 Ti kullanıyordum %20'lik bir darboğaz oluyordu sadece sizin işlemciniz benimkinden %30-40 daha güçlü.

Güzel bir OC. Yaparsan (bence) hala iyi bir işlemci. Overclockla kullandım bu işlemciyi bir süre, hiç fena değil potansiyeli. X3440 sistem toplanıyorsa hala i7 870 de toplanır. Bütçe olsaydı güncel bir sistem toplaman daha iyi olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağdaki bölüm OC. edilmiş hali.

Satıcıya yazıp sadece anakartı almaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…