i7-870 işlemciye RX 570 darboğaz yapar mı?

Omer Ç

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 570 alacaktım kimisi diyor RX 580 al kimisi diyor darboğaz yapar kimisi de al çok iyi olur. Ne yapayım 580 mi alayım yoksa 570 mi? Darboğaz yapar mı?

Çok eski bir işlemci kesinlikle darboğaz olur diye düşünüyorum. RX580, RX570'den daha iyidir fakat bu işlemci ile iki karttan da tam olarak bir performans alamazsınız.

Darboğaz hesaplayan sitelerde 580 için %40 civarı olduğunu belirtiyor. Tam verim alamazsınız ekran kartından.

Peki bu işlemciye en iyi darboğaz yapmayan en güçlü ekran kartı nedir?

Yapar hocam RX560 kullanmanız daha mantıklı. Overclock yapmanız dahilinde yapmayabilir.

Overlock hayatta yapamam hiç bilmiyorum nasıl yapılacağını uğraşamam sonra sıkıntı falan çıkar boş verin.

Overlock hayatta yapamam hiç bilmiyorum nasıl yapılacağını uğraşamam sonra sıkıntı falan çıkar boş verin.

Sanırım en fazla GTX 760. falan. Onda bile %12 15 arası darboğaz yapıyor.

Çok eski bir işlemci kesinlikle darboğaz olur diye düşünüyorum. RX580, RX570'den daha iyidir fakat bu işlemci ile iki karttan da tam olarak bir performans alamazsınız.

Peki bu işlemciye en güçlü ekran kartı hangisi darboğaz yapmayan.

10.

Sanırım en fazla GTX 760. falan. Onda bile %12 15 arası darboğaz yapıyor.

1050 Ti yapmıyormuş herhalde onu demişlerdi bana o nasıldır bilen var mı?

GTX750 Ti almanızı öneririm o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…