i7 870 Sistem Formattan Sonra Kasma

umotring

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba ve sorunumu şimdi size açıklıyayım. Benim sorunum önce Windows'un güvenli modda bile açılamamasıydı. Ardından format attırdım. Sorunum tam çözüldü sandım fakat oyunlarda aşırı kasma var. Eskiden very high'da çalışan GTA V normal ayarlarda 20 FPS veriyor. Ekran kartım Asus r7 265.
İşlemcim i7 870 2.93 GHz. 500W güç kaynağı. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kurunca bunun düzeleceğini pek sanmıyorum. Çünkü formata gitmeden de win 7 kullanıyordum fakat çok akıcı bir şekilde 50 fps alarak oynuyordum. Şimdi neredeyse hareket edemiyorum oyunda

Aynı sorun Mortal Kombat X'te de var. Eskiden çok rahat oynadığım oyun şimdi çok kasıyor. Ben pc yi tamire yolladım adam ssd takıp geri verdi. Ve para da aldı. Acil yardım edin lütfen

C: de öyle bir dosya bulamadım. Galiba zaten silinmiş. Bu arada benim işlemci sıcaklığım masaüstünde 60 - 70 ve hatta bazen 80 dereceyi buluyor. Benim termal macunum yok ve üstünde macundan kalan ufak yapışkanlar var. Bunları temizleyip termal macun sürsem oyun performansında düzelme olur mu ? Ve işlemci yanında gelen soğutucuyu kullanıyorum. Acil yardıma ihtiyacım var . Yaklaık 1 haftadır MKX oynayamıyorum. Payday The Heist gibi oyunlarda 120 fps ile oynuyorum. Fakat Gta V ve de MKX te eskisine hiç yakın bir oynanış alamıyorum.

Macundan kalan ufak yapışkanlara bakmak için işlemci fanını söktünüz değil mi ?

Yeniden taktığınızda yerine oturmamış olabilir. Sürücüler de güncel mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı