U umotring Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #11 yerine tam olarak oturttum. Sürücülerin hepsi ve windows updateleri tamam fakat anlamadığım bir sebepten dolayı kasıyor
yerine tam olarak oturttum. Sürücülerin hepsi ve windows updateleri tamam fakat anlamadığım bir sebepten dolayı kasıyor
D Doğukan Öksüz Ziyaretçi 11 Haziran 2015 #12 Ekran kartı driverini indirebilirsiniz. Download Drivers Eğer kuruluysa "KENDİNİZ" Windows 8.1 UEFI kurulum gerçekleştirin. Forumda orjinal ISO indirme linklerini bulabilirsiniz.
Ekran kartı driverini indirebilirsiniz. Download Drivers Eğer kuruluysa "KENDİNİZ" Windows 8.1 UEFI kurulum gerçekleştirin. Forumda orjinal ISO indirme linklerini bulabilirsiniz.
U umotring Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #13 Windows 8.1 kurunca alacağım performans neden değişsin ki ? Yani bunu karşı çıktığımdan değil merak ettiğimden soruyorum. Ve bu oyunlar win 7 ile de oldukça iyi bir şekilde oynanıyordu.
Windows 8.1 kurunca alacağım performans neden değişsin ki ? Yani bunu karşı çıktığımdan değil merak ettiğimden soruyorum. Ve bu oyunlar win 7 ile de oldukça iyi bir şekilde oynanıyordu.