i7 870 sisteme RX 560 uyar mı?

RX 570 çok aşırı sıkıntı yapmadan çalıştıracaktır. Ancak 580 ve üstü ya da ona eş değer diğer kartlarla kesinlikle dar boğaz olur. Alacağın en yüksek kart 570 veya 1050 Ti olmalı.

Sağlıklı oyun deneyimi için 560 mı 570 mi çok darboğaz olmadan oyundan atmayacak şekilde
RX 570 çok aşırı sıkıntı yapmadan çalıştıracaktır. Ancak 580 ve üstü ya da ona eş değer diğer kartlarla kesinlikle dar boğaz olur. Alacağın en yüksek kart 570 veya 1050 Ti olmalı.

Darboğaz olursa boşuna para vermek istemiyorum

Sağlıklı oyun deneyimi için 560 mı 570 mi çok darboğaz olmadan oyundan atmayacak şekilde

Darboğaz olursa boşuna para vermek istemiyorum

570 büyük ihtimalle çok daha iyi performans verir.Dar boğaz oluşacağını sanmam, ama oluşsa bile çok çok düşük miktarda olacaktır.

570 büyük ihtimalle çok daha iyi performans verir. Dar boğaz oluşacağını sanmam, ama oluşsa bile çok çok düşük miktarda olacaktır.

O zaman Gigabyte RX 570 alıyorum 1300 TL umarım iyi bir performans alırım ve kronik sorunlu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…