i7 870 Sisteme RX 570 almak mantıklı mı?

1050 Ti 1650 GTX'den daha fazla verim alabilir miyim?

Tam verim alamasanız bile 1050 ti'ye göre daha fazla verim alırsınız. En basiti ayar yükseltirsiniz. Burada limit işlemci. Yani işlemciniz 70 fps lik bir işlem yapabiliyorsa RTX 2080 de taksanız 70 verir 570 ile de 70 fps verir. Tabi bu kadar basit değil de anlatmak açısından bu şekilde yazdım. Yine de güçlü ekran kartı ile çok daha fazla ayar yükseltebilirsiniz. Yani 570 daha iyi olur 1050 ti'ye göre ki arkadaşın da dediği gibi kafa kafaya yetecektir. Sadece Cod gibi AC Odyssey gibi oyunlarda frenler.

Aldım zaten Gigabyte marka çift fanlı umarım pişman olmam WattMan hatasının çözümü olduğuna sevindim bu arada.
Yani 1050 Ti almak yerine RX 570 almanız daha doğru bir karar olmuş. Fakat WattMan hatasının net bir çözümü yok. Ve bir kere bu WattMan ve siyah ekran hataları ile uğraşınca karttan soğuyorsun. O zaman kartınız hayırlı olsun. İnşallah siz bu hataları almadan sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız.

İnşallah bu hataları almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…