i7-870 ve R7 370 sistemde CS 2 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Vernifelon

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3 tek kanal
Ekran kartı
R7 370
Anakart
ASUS P7H55M-LX
İşlemci
i7-870
Merhaba, R7 370 ekran kartı ve i7-870 işlemci ile CS: 2'de düşük FPS alıyorum. Sürücü güncelleme, temiz kurulum, SSD ve RAM değişimi gibi şeylerin hepsini denedim. Özellikle belirtmek istediğim bir şey var, botlar ile alıştırma moduna girdiğim zaman her round başında FPS 75-85 arasındayken round başladığında FPS 30-45 arasına düşüyor ve bot öldükçe FPS artıyor. Aynı durum 10 VS 10 basit eğlence modunda olmuyor. Daha oynanabilir oluyor. İşlemcide PUBG, Hunt Showdown, GTA 5 vb. oyunlarda darboğaz yok, Valorant 200FPS civarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Round başladığında botlar oynamaya yani sistem tarafından kontrol edilmeye başlıyor bu da işlemci kullanımında artışa sebep oluyor, siz botları vurdukça aktif sayı düştüğü için işlemciye binen yükte azalıyor. CS2 zaten optimizasyon konusunda sorunlu ve tutarsız bir sistem tüketimine sahipken böylr eski sistemlerde çok daha sorun yaratmaya meğilli. GTA V'de de peşinize polis takıldığında Afterburner ile bakın sistem size hissettirmese bile darboğaz yapacaktır.

İşlemci darboğazı gibi görünüyor.

Evet sanırım alıştırma modunda render işlemi sunucu yerine direkt olarak işlemciye bindiği için.

Round başladığında botlar oynamaya yani sistem tarafından kontrol edilmeye başlıyor bu da işlemci kullanımında artışa sebep oluyor, siz botları vurdukça aktif sayı düştüğü için işlemciye binen yükte azalıyor. CS2 zaten optimizasyon konusunda sorunlu ve tutarsız bir sistem tüketimine sahipken böylr eski sistemlerde çok daha sorun yaratmaya meğilli. GTA V'de de peşinize polis takıldığında Afterburner ile bakın sistem size hissettirmese bile darboğaz yapacaktır.

Dereceli maçlarda bu problemi yaşamıyorum, botlarla girince render işlemciye biniyor sanırım ve yetersiz kalıyor. En azından dereceli, yoldaş, basit eğlencede bir sorun yok. İşlemcinin yeterli olacağını düşünmüştüm ama CS: 2 dediğiniz gibi stabil değilmiş.

Merhaba, R7 370 ekran kartı ve i7-870 işlemci ile CS: 2'de düşük FPS alıyorum. Sürücü güncelleme, temiz kurulum, SSD ve RAM değişimi gibi şeylerin hepsini denedim. Özellikle belirtmek istediğim bir şey var, botlar ile alıştırma moduna girdiğim zaman her round başında FPS 75-85 arasındayken round başladığında FPS 30-45 arasına düşüyor ve bot öldükçe FPS artıyor. Aynı durum 10 vs 10 basit eğlence modunda olmuyor. Daha oynanabilir oluyor. İşlemcide PUBG, Hunt Showdown, GTA 5 vb. oyunlarda darboğaz yok, Valorant 200FPS civarında. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

i7 870 ile PUBG kasmadan oynadığınıza emin misiniz? Ben i7 2600 ile oynarken oyun her saniye donup kasıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı