Nizamettin57
Kilopat
Ayarlar misiniz Asim Bey? Şu an bankadayım parayı alacağım o yüzden net şekilde alayım bugün akşama kadar. Kasadan monitörden kısılabilir.İşlemcinin iyi olmasını istiyorsanız i7 8700 sistem daha iyi bir seçenek olur, ekran kartı yükseltilebilir.
Monitör önerisi yapar misiniz? Üstteki sistemde GTX 1050 Ti yapacağım. Kasadan kıstık, montior kaldı. Bu arada Knight Online için topluyorum Asim Bey, fazla olur mu bu bütçe? Face'den ekledim sizi daha iyi olur, konuşuruz diye.PSU: FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
Kasa da Dark N10 falan olabilir GTX 1050 Ti'a çıkmak isterseniz.
Bu model ile değişebilir.Monitör önerisi yapar misiniz?
Özelden destek vermiyoruz, buradan devam etmeniz gerek.Face'den ekledim sizi daha iyi olur, konuşuruz diye.
Şimdi üsteki sisteme GTX 1050 Ti ya da GTX 1050 yapıyorum. Kasadan, PSU'dan kısiyorum alıyorum ve son bi sorum olacak. RAM 8 GB 3000 MHz olsa sorun olur mu?Bu model ile değişebilir.
Knight Online için GTX 1050 de yeterli fakat GTX 1050 Ti alınabiliyorken alınmalı.
Özelden destek vermiyoruz, buradan devam etmeniz gerek.
Knight Online için fazlasıyla yeterli olur. PUBG, GTA 5 gibi oyunları üst düzey ayarlarda oynamak için 16 GB olması şart.RAM 8 GB 3000 MHz olsa sorun olur mu?
Diğer oyunlarla işim yok, sevmiyorum fazla. RAM'den kısıyorum o zaman. Kingston 3000 MHz RAM alıyorum. GTX 1050 Ti için ucuz bir link gönderir misiniz?Knight Online için fazlasıyla yeterli olur. PUBG, GTA 5 gibi oyunları üst düzey ayarlarda oynamak için 16 GB olması şart.
Bu tür oyunlarla işim olmaz derseniz, şimdilik tercih edilebilir.
Bu sayede ekran kartını daha iyi bir model seçebilirsiniz.
GTX 1050 Ti için ucuz bir link gönderir misiniz?