i7 8700 için sıvı soğutma önerisi

overDrive__

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar, i7 8700 işlemciye 360'lık AiO sıvı soğutma düşünüyorum, A-RGB ve sessiz olması en önemli kriter benim için, Cooler Master C700M kasa da kullanacağım, tavsiyeleriniz nelerdir?

Özellikle kullanan arkadaşlar eksi ve artıları belirtirse sevinirim, teşekkürler.

O işlemci için 120 mm soğutma fazlası ile yeterli. Eğer K serisi ise ve OC yapacaksanız 360 mm alınabilir.
Evet K serisi, 1 yılı geçiyor sistemi toplayalı ve bu süre içerisin de noctua NH-D15 ile oldukça mutluyum kesinlikle çok başarılı bir hava soğutma ama çok büyük ve Gigabyte Z 370 anakartın RGB'lerini kapatıyor, aslında göze hitap etmesi için istiyorum, bir stüdyo odası yaptım köşelerde ve tavanda Philips Hue RGB lambalar, monitor arkası LED, masa kenarları LED şerit gibi, C700M kasa da çok şık duruyor hatta ufak tefek birkaç RGB aksesuar da sipariş ettim (RGB 24 ve 8 er pinlik lian li strimmer kabloar ve ufak tefek birkaç şey daha) sonrasında RGB fanlar var sıra da ama öncelikle sıvı soğutma da karar vermem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı