Jiltim Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 67 Makaleler 1 3 Mayıs 2018 #11 Savia dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... 1151 soket neden uyumlu değil acaba ?
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Mayıs 2018 #12 Jiltim dedi: 1151 soket neden uyumlu değil acaba ? Genişletmek için tıkla... intel bey kullanmamızı istemiyor.
Jiltim dedi: 1151 soket neden uyumlu değil acaba ? Genişletmek için tıkla... intel bey kullanmamızı istemiyor.
Mauro Icardi 99 Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2018 #13 İntel 6 ve 7 inci nesli aynı anakart ta çalışa biliyor ama bios güncellemesi ile 8 inci nesil ise yenilenmiş bir şekilde 1151 v2 olarak geldi o yüzden uyumsuz.
İntel 6 ve 7 inci nesli aynı anakart ta çalışa biliyor ama bios güncellemesi ile 8 inci nesil ise yenilenmiş bir şekilde 1151 v2 olarak geldi o yüzden uyumsuz.
AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2018 #14 Dediğin anakart ile İ5 7400 uyumlu. BIOS güncellemesi ile kullanabilirsin.
Jiltim Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 67 Makaleler 1 3 Mayıs 2018 #15 Savia dedi: intel bey kullanmamızı istemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki şuan piyasadaki i5 işlemciler için de drr3 ram ile kullanabileceğim hangi işlemciyi almam lazım
Savia dedi: intel bey kullanmamızı istemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki şuan piyasadaki i5 işlemciler için de drr3 ram ile kullanabileceğim hangi işlemciyi almam lazım
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Mayıs 2018 #16 Jiltim dedi: Peki şuan piyasadaki i5 işlemciler için de drr3 ram ile kullanabileceğim hangi işlemciyi almam lazım Genişletmek için tıkla... 7. ve 6. nesil işlemcilerle uyumluymuş anakartınız, ben de yeni kontrol ettim. @AYSİO'nun da dediği gibi BIOS güncellemesi yapıp kullanabilirsiniz.
Jiltim dedi: Peki şuan piyasadaki i5 işlemciler için de drr3 ram ile kullanabileceğim hangi işlemciyi almam lazım Genişletmek için tıkla... 7. ve 6. nesil işlemcilerle uyumluymuş anakartınız, ben de yeni kontrol ettim. @AYSİO'nun da dediği gibi BIOS güncellemesi yapıp kullanabilirsiniz.
Jiltim Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 67 Makaleler 1 3 Mayıs 2018 #17 Savia dedi: 7. ve 6. nesil işlemcilerle uyumluymuş anakartınız, ben de yeni kontrol ettim. @AYSİO'nun da dediği gibi BIOS güncellemesi yapıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi bilgisayarcılar yapar mı ?
Savia dedi: 7. ve 6. nesil işlemcilerle uyumluymuş anakartınız, ben de yeni kontrol ettim. @AYSİO'nun da dediği gibi BIOS güncellemesi yapıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi bilgisayarcılar yapar mı ?
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Mayıs 2018 #18 Jiltim dedi: Bios güncellemesi bilgisayarcılar yapar mı ? Genişletmek için tıkla... Siz de yapabilirsiniz, çok kolay bir işlem ama evet, bilgisayarcılar da yapar. Videoya bakmanızı tavsiye ederim. Technopat - GIGABYTE BIOS Güncelleme Rehberi
Jiltim dedi: Bios güncellemesi bilgisayarcılar yapar mı ? Genişletmek için tıkla... Siz de yapabilirsiniz, çok kolay bir işlem ama evet, bilgisayarcılar da yapar. Videoya bakmanızı tavsiye ederim. Technopat - GIGABYTE BIOS Güncelleme Rehberi