E Ensaryilmaz Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #1 İşlemcim i7 8700 ve ben RTX Super'ler piyasaya tamamen çıktıktan sonra fiyatlarına göre ya düz 2070 alacağım ya da 2070 Super alacağım. Her iki ekran kartı ile de işlemcim sorunsuz ve darboğaz yaşamadan çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2019
İşlemcim i7 8700 ve ben RTX Super'ler piyasaya tamamen çıktıktan sonra fiyatlarına göre ya düz 2070 alacağım ya da 2070 Super alacağım. Her iki ekran kartı ile de işlemcim sorunsuz ve darboğaz yaşamadan çalışır mı?
Alp Eren Uçar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.153 Çözümler 5 22 Temmuz 2019 #2 Yapmaz. İşlemcinizin piyasadaki hiçbir ekran kartıyla darboğaz yapacağını düşünmüyorum.
E Ensaryilmaz Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #3 Alp Eren Uçar dedi: Yapmaz. İşlemcinizin piyasadaki hiçbir ekran kartıyla darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, eminsiniz değil mi, sonrasında bir sıkıntı yaşamak istemem
Alp Eren Uçar dedi: Yapmaz. İşlemcinizin piyasadaki hiçbir ekran kartıyla darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, eminsiniz değil mi, sonrasında bir sıkıntı yaşamak istemem
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 22 Temmuz 2019 #4 İ7 8700 ile istediğiniz tüm ekran kartlarını kullanabilirsiniz. Çok güçlü bir işlemci.
E Ensaryilmaz Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #5 Oreki dedi: İ7 8700 ile istediğiniz tüm ekran kartlarını kullanabilirsiniz. Çok güçlü bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Oreki dedi: İ7 8700 ile istediğiniz tüm ekran kartlarını kullanabilirsiniz. Çok güçlü bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 23 Temmuz 2019 #6 Alp Eren Uçar dedi: Yapmaz. İşlemcinizin piyasadaki hiçbir ekran kartıyla darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz öyle düşünmeye devam edin.
Alp Eren Uçar dedi: Yapmaz. İşlemcinizin piyasadaki hiçbir ekran kartıyla darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz öyle düşünmeye devam edin.
Alp Eren Uçar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.153 Çözümler 5 23 Temmuz 2019 #7 Noixol dedi: Siz öyle düşünmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... İşlemci, 2080 Ti ile bile darboğaz yapmıyor. Niye boş yapıyorsunuz?
Noixol dedi: Siz öyle düşünmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... İşlemci, 2080 Ti ile bile darboğaz yapmıyor. Niye boş yapıyorsunuz?
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.178 Makaleler 5 Çözümler 29 23 Temmuz 2019 #8 Bu videoda RTX 2080 ile testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda RTX 2080 ile testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Ensaryilmaz Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #9 Noixol dedi: Siz öyle düşünmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dediniz. Teacher80 dedi: Bu videoda RTX 2080 ile testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video da OC yapmışlar işlemciye ama bende baktım baska videolarda 2070 ile bi sıkıntı yaşamıyor işlemci.
Noixol dedi: Siz öyle düşünmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dediniz. Teacher80 dedi: Bu videoda RTX 2080 ile testi var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video da OC yapmışlar işlemciye ama bende baktım baska videolarda 2070 ile bi sıkıntı yaşamıyor işlemci.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 23 Temmuz 2019 #10 Ensaryilmaz dedi: Neden öyle dediniz. Bu video da OC yapmışlar işlemciye ama bende baktım baska videolarda 2070 ile bi sıkıntı yaşamıyor işlemci. Genişletmek için tıkla... 2080 ile bile az da olsa darboğaz yapacaktır, o yüzden dedim.
Ensaryilmaz dedi: Neden öyle dediniz. Bu video da OC yapmışlar işlemciye ama bende baktım baska videolarda 2070 ile bi sıkıntı yaşamıyor işlemci. Genişletmek için tıkla... 2080 ile bile az da olsa darboğaz yapacaktır, o yüzden dedim.