i7 8700 ve RTX 2060 için Güç Kaynağı önerisi

Merhaba arkadaşlar. Eski sistemim güç kaynağından dolayı anakart, RAM'ler ve işlemci yanmıştı. Hepsini garantiye yolladım ve hepsinin para iadesi yada değişimi geldi. Elimde olan parçalar;
i7 8700 işlemci
Samsung 860 Evo 500 GB SSD
Samsung 860 Evo 250 GB SSD
1 TB WD HDD
Cooler Master MB511 Kasa

Almayı düşündüğüm parçalar ise şunlar;
Anakart;ASUS TUF Z370-PLUS GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 4000MHz(OC) RGB Anakart - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı;Asus Geforce RTX2060 Gaming Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Ram;GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram - Vatan Bilgisayar

Sadece güç kaynağı eksik kaldı onuda bu parçayı düşünüyorum;

Vatan'dan başka bir marka öneriniz varsa ve alacağım parçalar hakkında öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Çok paranız var galiba. Milleti kazıklayan siteden alışveriş yapmayı seviyorsunuz sanırım :)
Hepsiburadadan aldığım parçalar garanti dışı kalıp vatandan aldığım parçaların parası geri gelince internete güvenim kalmadı açıkcası.
Sinerji ve İtopya fiyatlarını da bir kontrol edin derim ben önce.
Önerebileceğiniz bir model varmıdır ? yada bu attığım link; https://www.amazon.com/EVGA-Superno...&qid=1548874566&sr=8-2&keywords=evga+psu&th=1
Bunu satın alsam ekstra bir vergi ödermiyim ve Tr ye gelirmi amazondan pek anlamıyorumda yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce Thermaltake PSU kullandım 750w toughpower dı gold mu bronz mu hatırlamıyorumda, gold,bronz, platinyum gibi isimlendirmeler ne için arkadaşlar az elektrik harcama göstergesi felan mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı