i7-8700'e Sıvı Soğutma Önerisi

Kaslan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Sistemim imzamda yazıyor, yine de belirteyim:
CPU: i7-8700
Case: Phanteks P400S

Zevki olarak sıvı soğutma takmak istiyorum. Lütfen, o işlemci overclock olmuyor saçma vs yorumlar yapmayın. İşlemci overclock olmadığından, sıvı soğutmalar da rakamsal olarak daha uygun ürünlerden eklemeyi düşündüm. Kullanan arkadaşlar varsa, sıcaklık değerlerini memnuniyetlerini belirtirse mutlu olurum. Önerisi olanların da, sebebiyle fikrini belirtirse aynı şekilde mutlu olurum.
Ucuzdan pahalıya doğru bir sıralama yaptım. Fiyat olarak normal fiyatlarından daha uyguna alınacaktır.

Akasa Venom R20
Akasa Venom A20
Silverstone TD02-e
Aerocool P7-L240

Son düzenleyen: Moderatör:
İçlerinde Silverstone için iyi şeyler duydum sadece. Zevki yapacağınız upgrade işlemine bir de yüksek performanslı termal macun eklemenizi öneririm. Tadından yenmez.

içinden sanırım bir fan çıkıyor sıvı soğutmayı görüntü için takıyorsanız bilemem ama en az 450 tl e mal olacak performansı arttırmayacak ömrü uzatmayacak sadece olacak işte

içinden sanırım bir fan çıkıyor sıvı soğutmayı görüntü için takıyorsanız bilemem ama en az 450 tl e mal olacak performansı arttırmayacak ömrü uzatmayacak sadece olacak işte
Açıklamıştım oysa ki...

Bende Silverstone TD03-Lite var. 8400 ile kullanıyorum. İkimizin işlemcilerinin TDP değerleri aynı. BIOS üzerinden baktığım için %100 kullanımdaki değeri ölçemedim fakat boştayken 36 derecede çalışıyor. Yazdıkların arasında yok ama alternatif olarak düşünebilirsin bence.

Teşekkür ediyorum cevabın için.
Senden ricam bir stres testine sokabilir misin? (Aida 64) Değerleri merak ettim.
Oyun oynuyorsan örnek ısı değerleri verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…