e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Mart 2023 #11 Evet EFI\CLOVER\Kexts\Others'a atmanız yeterli.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.990 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #12 trustco dedi: Clover ile sanırım işlemeye gerek yok diye biliyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet ama sorun olursa OC ile deneyin. Clover eskidi.
trustco dedi: Clover ile sanırım işlemeye gerek yok diye biliyorum doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet ama sorun olursa OC ile deneyin. Clover eskidi.
trustco Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #13 claus dedi: Evet ama sorun olursa OC ile deneyin. Clover eskidi. Genişletmek için tıkla... denedim sonuç aynı hocam maalesef
claus dedi: Evet ama sorun olursa OC ile deneyin. Clover eskidi. Genişletmek için tıkla... denedim sonuç aynı hocam maalesef
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Mart 2023 #14 CtlnaAHCIPort yerine bununla dener misiniz? AHCIPortInjector.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
CtlnaAHCIPort yerine bununla dener misiniz? AHCIPortInjector.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
trustco Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #15 e.n.e.s dedi: CtlnaAHCIPort yerine bununla dener misiniz? AHCIPortInjector.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Denedim, hata tekrar ediyor
e.n.e.s dedi: CtlnaAHCIPort yerine bununla dener misiniz? AHCIPortInjector.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Denedim, hata tekrar ediyor
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.990 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #16 OpenCore ile deniyorsun değil mi? Kext dosyalarını doğru yere attıktan sonra config dosyana'da işliyorsun?
OpenCore ile deniyorsun değil mi? Kext dosyalarını doğru yere attıktan sonra config dosyana'da işliyorsun?
trustco Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #17 claus dedi: OpenCore ile deniyorsun değil mi? Kext dosyalarını doğru yere attıktan sonra config dosyana'da işliyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, OpenCore'dan işliyorum fakat sadece harddisk ve usb gözüküyor, 5 gündür bunun ile uğraşıyorum. Deli olacağım
claus dedi: OpenCore ile deniyorsun değil mi? Kext dosyalarını doğru yere attıktan sonra config dosyana'da işliyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, OpenCore'dan işliyorum fakat sadece harddisk ve usb gözüküyor, 5 gündür bunun ile uğraşıyorum. Deli olacağım
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Mart 2023 #18 HDD'yi sistemden çıkarıp dener misiniz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.990 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #19 trustco dedi: denedim sonuç aynı hocam maalesef Genişletmek için tıkla... Dediğim kext dosyalarını atıp işledikten sonra Reset NVRAM yapıyorsun değil mi? SSD içi FW update yap birde.
trustco dedi: denedim sonuç aynı hocam maalesef Genişletmek için tıkla... Dediğim kext dosyalarını atıp işledikten sonra Reset NVRAM yapıyorsun değil mi? SSD içi FW update yap birde.
trustco Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #20 claus dedi: Dediğim kext dosyalarını atıp işledikten sonra Reset NVRAM yapıyorsun değil mi? SSD içi FW update yap birde. Genişletmek için tıkla... Bios güncelleyeceğim şimdi hocam, evet nvram resetliyorum. e.n.e.s dedi: HDD'yi sistemden çıkarıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... tabii ki
claus dedi: Dediğim kext dosyalarını atıp işledikten sonra Reset NVRAM yapıyorsun değil mi? SSD içi FW update yap birde. Genişletmek için tıkla... Bios güncelleyeceğim şimdi hocam, evet nvram resetliyorum. e.n.e.s dedi: HDD'yi sistemden çıkarıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... tabii ki