i7 8700K + 1080 Ti sisteme PSU önerisi

• Konuyu başlatan ALt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 563

ALt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem;
  • Intel i7 8700K
  • MSI Z370 PRO Carbon
  • NZXT Kraken X62
  • G.Skill 4*8 GB 3866MHz RAM
  • MSI Gaming X OC 1080 Ti
  • Samsung Evo Plus M.2 500GB
  • Corsair FORCELE 480GB SSD
  • Seagate Barracuda 1TB HDD
  • İlaveten 2*140MM ve 1*120MM Akasa Viper fan

Daha önce Xigmatek Vector S Silver 750W kullanıyordum fakat birkaç kere açarken içinden kıvılcım çıktı ve bilgisayarın kapanmasına neden oldu. Direk ya SilverStone ya da Seasonic alacağım. 650-750W arasında çok kaldım. 650W'ın yeterli olduğu birçok başlık okudum, fakat başlıklardaki sistemler biraz daha eskiceydi. Ne önerirsiniz? Marka konusunda Seasonic'e daha yatkınım ama 650W & 750W arasında çok ikilemdeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
650W GOLD bir PSU son derece yeterlidir merak etmeyin. Bütçe belirtmemişsiniz bu sebeple en F/P önerimi attım;

Bütçe mühim değilse, evladiyelik;

650W GOLD bir PSU son derece yeterlidir merak etmeyin. Bütçe belirtmemişsiniz bu sebeple en F/P önerimi attım;

Bütçe mühim değilse, evladiyelik;

Yazmayı unuttum evet 😀 gold düşünüyorum, bütçe yok.

Öneri için teşekkürler, 650W yeterliyse sanırım bunu alacağım. Ayrıca imla hatamı düzelten moderatörlerin de emeğine sağlık. Düzenleme kısıtlı olduğundan yapamamıştım.🙂

Öneri için teşekkürler, 650W yeterliyse sanırım bunu alacağım. Ayrıca imla hatamı düzelten moderatörlerin de emeğine sağlık. Düzenleme kısıtlı olduğundan yapamamıştım.🙂
Mantıklı tercih. İşlemci ve ekran kartları her geçen gün daha da verimi hale getirilmek için çalışılıyor. Geleceğe dönük olarak 750W vs. almak gereksiz geliyor gözüme. 650W normal bir kullanıcı için son derece yeterli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı