Merhaba. Yeni toplamış olduğum masaüstü açılırken kendini resetliyor. Bunu her zaman yapmıyor. Ama yaptığı zaman bir kere başlayınca devamı geliyor. Zar zor açılıyor PC. PC tamamen açıldıktan sonra hiçbir sorun olmuyor. Saatlerce kesintisiz çalışıyor. Herhangi bir hata falan da almıyorum.
PC özellikleri.
Anakart: MSI Z30 PC Pro ( BIOS en güncel halinde ) ( OC Genie kapalı ) (XMP açık )
CPU: Intel i7 8700K.
GPU: NVIDIA 1650 Super Gaming X.
RAM: 2 adet 8 GB 3200 MHz HyperX.
PSU: Cooler Master 650 Watt.
Soğutucu: MSI Frozr S.
Monitör: ASUS VG259QM.
SSD: M.2 Samsung 970 Evo ( Windows 10 Pro yüklü )
Video çektim:
PC biraz kendi kafasına göre açılıyor gibi. Bazen hiç problemsiz 2-3 boyunca açılıp kapanıyor. Bazen günde 5 defa bu sorunu yapıyor. En başta Windows 8.1 Pro yüklemiştim bu problem yine vardı. Belki Windows'la ilgisi vardır diye Windows 10 Pro yükledim. Yine devam etti. BIOS ayarlarıyla hiç oynamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
PC özellikleri.
Anakart: MSI Z30 PC Pro ( BIOS en güncel halinde ) ( OC Genie kapalı ) (XMP açık )
CPU: Intel i7 8700K.
GPU: NVIDIA 1650 Super Gaming X.
RAM: 2 adet 8 GB 3200 MHz HyperX.
PSU: Cooler Master 650 Watt.
Soğutucu: MSI Frozr S.
Monitör: ASUS VG259QM.
SSD: M.2 Samsung 970 Evo ( Windows 10 Pro yüklü )
Video çektim:
PC biraz kendi kafasına göre açılıyor gibi. Bazen hiç problemsiz 2-3 boyunca açılıp kapanıyor. Bazen günde 5 defa bu sorunu yapıyor. En başta Windows 8.1 Pro yüklemiştim bu problem yine vardı. Belki Windows'la ilgisi vardır diye Windows 10 Pro yükledim. Yine devam etti. BIOS ayarlarıyla hiç oynamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.