i7 8700K Hyper 612 v2 ile Sistem Isı Değerleri Nasıl Olur?

BordoMaviYürek

Hectopat
Gençler i7 8700k ile Hyper 612 v2 kullanmak istiyorum. Nasıl değerler verir? Bana kaç GHz'de kaç derecede çalışır işlemci? Bilenler varsa lütfen yorum yapsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna kesin verilebilecek bir cevap yok senin işlemcin ile bir başkasının işlemcisi farklı frekansa farklı voltaj değerleriyle çıkıp farklı sıcaklık değerleri alabilir biraz şans işi işlemci.

Ben aldım kurdum 8700K ve hyper 612 bununla alakalı konu da açtım takip edebilirsin yükte oc. suz 70 dereceyi geçmiyor ama ani sıcaklık artışları oluyor oc yapabilceğimden emin değilim bu soğutucu ile

Ben aldım kurdum 8700K ve hyper 612 bununla alakalı konu da açtım takip edebilirsin yükte oc. suz 70 dereceyi geçmiyor ama ani sıcaklık artışları oluyor oc yapabilceğimden emin değilim bu soğutucu ile
Detaylı bilgi verirsen çok sevinirim. Prime95 ile tam yükte test edebilirmisin ? En fazla kaç GHz de çalışıyor işlemcin ? 3.7 de mi , 4.0 mı yada 4.5 gibi mi ? Yazarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı