i7 8700K İşlemciye Anakart ve RAM Tavsiyesi

Haha sorma vallahi bağımlısı oldum. Ama sıkılmıyorum ya gerçekten güzel geliyor. En azından bilmediğimiz konularda fikir sahibi olabiliyoruz.

Yukarıdaki RAM, 3200MHz CL16 olsa onay verirdim ama 3000MHz. @Kuty o beğendiniz RAM asla 1300₺ etmez. RGB falan bunlar gelip geçici zevkler. Tabi sen bilirsin. Trident Z yerine daha ucuz RGB belleklere bakmanı tavsiye ederim.

Yalnız öğrendiğim kadarıyla CL değeri ne kadar düşük olursa o kadar iyi veri aktarıyormuş. @GCN daha bilgili bu konuda. Benim alacağıma gelirsek evet RGB diye pahalı ama yine de onu almak istiyorum.

Yalnız öğrendiğim kadarıyla CL değeri ne kadar düşük olursa o kadar iyi veri aktarıyormuş. @GCN daha bilgili bu konuda. Benim alacağıma gelirsek evet RGB diye pahalı ama yine de onu almak istiyorum.

Senin beğendiğin aynı değerlerde bu var ve 250₺ daha ucuz :
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Rgb Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram (CMR16GX4M2C3000C15)

Ya da Gskill’in 3200MHz versiyonu var ve yine daha ucuz :
G.Skill 16GB(2x8) Trident Z RGB Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GTZR)

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Corsair olanı kaydettim. CL 15 olması tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…