i7 8700k Sistem Toplama

Kardeşim bu bahsettiklerin hep dış görünüşle alakalı. Ben diğer modelleri ile arasındaki farkı sormuştum ama.
Yapabiliriz. Mesela GTX 1060 koyarım. Ancak büyük bir zarar edersin. Cidden bir şey biliyoruz ki alma diyoruz.
Kardeşim son bir arzum soğutucuyu değiştirebilirmiyiz o siteden almayı düşünmüyorumda uyumlu başka bir tane önerirsen sevinirim.
Vatan bilgisayardan olursa çok iyi olur.

Fark bu işte. Malzeme kalitesinin metal olması oldukça önemli. Ayrıca Wi-Fi AC dış görünüşle alakalı bir şey değil. VRM’de aynı şekilde. Bütün anakartlarda Wi-Fi AC ve çok iyi bir VRM bulınmuyor. Bilginize...

ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING Intel Z370 8th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart M.2 bu anakart nasıldır sizce?

ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING Intel Z370 8th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart M.2 bu anakart nasıldır sizce?
Malzeme kalitesi olarak çoğunlukla plastik yerine metal kullanılmış dediniz ya asus taki malzeme kalitesi ne durumdadır bilgim olmadığından sormak istedim.

biraz zaman geçti üzerinden ama kardeşim ben topladım pc yi asus rog strix e gaming z370 aldım bende çok iyi bir anakart tavsiye ederim yanına da GSKILL 16GB (2x8) TRIDENT Z DDR4 2933MHz CL16 1.35V Dual Kit RGB LED Ram bu ramleri aldım efsane görüntü oluyor tavsiye ederim

z370e ve GSKILL 16GB (2x8) TRIDENT Z DDR4 2933MHz CL16 1.35V Dual Kit RGB LED Ram bunlar tamamdır, ekran kartı olarak 1050Ti ve 1060 gaming x arasında kaldım
kardeşim bende ekran kartımı düşük aldım fiyatlar son birkaç aydır çok zamlandı diye 2k serisi çıkacakmış zaten yakın bi zamanda sende ekran kartı hariç herşeyi tam diz ekran kartını idarlik bişey al bence sonra upgrade edersin kardeşim bende öyle ypacam

i7 8700K z370E gskill Z rgb 3200 cl16 1050ti 4gb (dediğin gibi 2070ler çıkana kadar düşük kart en mantıklısı) bunlara fiyat arastırıcam. 960evo ve P300 bunlar yarın elime ulaşır inşallah haftasonu hepsiburada da indirim vardı ordan almıştım. kasayı in win 303 pba düşünüyorum monitörü 24” 75hz düşünüyorum ama 2K ekran kartları çıkınca yükseltirmiyim duruma göre bakıcam, ekran kartı ve monitörde fazla acele etmim diyorum, geriye sıvı soğutma ve PSU kalıyor. Tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim.

Aldığınız anakart güzel. Güle güle kullanın pişman etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…