i7 8700K Sistem

Tek bir siteden toplama zorunluluğumuz yoktur, liste çıkarsanız ziyadesiyle mutlu oluruz.

2K değilde, 4K seçenek olsa daha güzel olur.

Monitör dahil alttaki sistem 9.930 ₺ civarı yapıyor. Fazla depolama ihtiyacınız yoksa HDD'yi çıkarıp fiyatı 9.730 ₺'ye düşürebilirsiniz. GTX 1080 Ti için şu an yurt içinde stok kıtlığı var, kart yok resmen ve stoktaki kartlara da absürt fiyatlar istiyorlar. Amazon.de'den 3.530 ₺'ye alınabiliyor 1080 Ti -1 Euro = 4,56 ₺-(Attığım ürün ön sipariş, Amazon'da dahi stok kalmadığı için ön sipariş alınıyor şu an çoğu 1080Ti için. Stoğa girince gönderiyorlar.)

Ekran kartı:

8700K kullanıcısı olarak kesinlikle o anakartı tavsiye etmiyorum.

8700K kullanıcısı olarak kesinlikle o anakartı tavsiye etmiyorum.
Böyle bir yorum gelince bende direk ezbere konuşmamak için kısaca araştırdım. Bir test videosunda görebildiğim, dinleyebildiğim kadarıyla alt fiyat segmentinde MSI Z370-A Pro tercih etmek daha mantıklı. Ama gidipte 5 GHz'e overclock yapılmayacaksa HD3'te alınmayacak bir anakart değil ama fiyatları zaten nerdeyse aynıyken Z370-A PRO almak daha mantıklı olur.
Videoda karşılaştırma açısından önemli tabloların bulunduğu süreler: 10.17 / 11.07 / 11.27

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Okeanix
Anakart konusunda haklısın ancak çöp değil. İşlemci I7-8700K diye üst seviye anakart kullanma zorunluluğu yok. Samsung 850 Evo gayet kaliteli bir SSD'dir. İster 4000 TL olsun, ister 15.000 TL olsun, 850 Evo her bütçeye uygundur. Soğutucu olarak da, aşırı derece OC yapılmazsa gayet yeterlidir. İncelemelerde de başarılı görülen bir soğutucudur.

Edit: Sistemimdeki SSD'yi Samsung 960 Evo 250 GB yaparsak toplam fiyat 9536 olur.

Son düzenleme:
Anakart kötü değil ama o bütçe için iyi değil malesef.

ASUS PRIME Z370-A Intel Z370 8th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart | ITOPYA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…