i7 8700K ve 1080 Ti sistem toplama

abdullahysf95

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı günler, aşağıda toplamış olduğumuz sistem ile alakalı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistem, Grafik-Tasarım ve Render işlemleri için kullanılacaktır.
  • Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 2133mhz-4133mhz(OC) 1151p v2 ATX Anakart
  • Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 TI X4 PCIe 11GB GDDR5X Ekran Kartı
  • Intel Core i7 8700K 3.70 Ghz 12MB 1151p V2 14nm İşlemci
  • Gskill TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3200Mhz RAM
  • CORSAIR CX SERİSİ CX750M 750W 80PLUS BRONZE MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
  • Samsung 500GB 960 Evo Okuma 3200MB-Yazma 1800MB SATA M.2 SSD
  • Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm Harddisk
  • Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance sıvı CPU Soğutucu İşlemci Soğutucu
  • Corsair Carbide 400C Midi-Tower siyah bilgisayar kasası

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeni gelecek olan Coffee Lake-S işlemcilerini bekleyin. Meltdown ve Spectre açıklarından tamamen arınmış şekilde gelecek. PSU olarak CX serisi kronik sorunlu diye biliyorum.
Ne zamana gelir? Kronik sorun derken biraz açar mısınız?

Ne zamana gelir? Kronik sorun derken biraz açar mısınız?

Ne zaman geleceği belli değil. Ama söylentilere göre Mart ayında geleceği söyleniyor. Kronik sorundan kastım cızırtı vs. yani parçaları çok kaliteli değil. Evga’nın veya Seasonic’in PSU’larından öneririm.

Kendi bilgisayarımda cx750 kullanıyorum herhangi bir sorununu görmedim. Corsairin ürünlerini tercih etme sebebim kalitesi ve müşteri memnuniyeti. Yaklaşık 1 hafta içerisinde sistemi alacağımızdan dolayı bekleme gibi bir seçeneğimiz yok. Açıkların herhangi bir etkisi olur mu?

Eğer bir sıkıntısı yoksa kullanabilirsiniz. Açıklarla ilgili net bir şey demem doğru olmaz.

Ek olarak başka tavsiyeleriniz var mıdır?

Sistemin geri kalanı güzel. Ama bekleyecek zamanınız yoksa 8700K’da üzmez. Bulabilirseniz Inno3D dışında bir marka öneririm. Müşteri hizmetleri, garanti vs. için. Oynayacağınız oyunlar nedir?

Sistemin geri kalanı güzel. Ama bekleyecek zamanınız yoksa 8700K’da üzmez. Bulabilirseniz Inno3D dışında bir marka öneririm. Müşteri hizmetleri, garanti vs. için. Oynayacağınız oyunlar nedir?
Evga, Gigabyte ve Asus markalarının aynı model ekran kartlarıyla yaptığım ufak bir karşılaştırmada performans ve soğutma olarak Inno3D biraz daha iyi bir sonuç verdi. Bu ve piyasadaki ekran kartı kıtlığı sebeplerinden dolayı bu markayı tercih ettik. Sistem ile herhangi bir oyun oynamayacağız tamamen render ve grafik-tasarım işlerinde kullanılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…