i7 8700K ve GTX 1050 Ti Düşük FPS Sorunu

AhmetAKSOY32

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bazı nedenlerden dolayı format atmıştım ve format sonrasında belirttiğim oyunda düşük FPS alıyorum. (formattan önce böyle bir sorun yaşamıyordum)
Oyun adı: Euro Truck Simulator 2
Belirtmek isterim ki attığım Windows orijinal kendi sitesinden indirilmiştir. Sistemim de yüksek performans modundadır. BIOS sürümü F5'ten F8'e yükselttim, gerekli ekran kartı driverlarını ve programları sitelerinden indirdim.
Isı Değerlerim:
sdsdsd-min.png

Sistemim:
  • İşlemci: Intel Core i7 8700K 3.7 GHz
  • Ekran kartı: Nvidia Asus GTX 1050Tİ 4GB
  • RAM: 2x8 Adata 2133 MHz
  • SSD: 240 GB Adata
  • HDD: 1 TB

Her hangi bir boost yapılmamıştır.
Yanıtlarınızı bekliyorum halen çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Açıkcası ETS'nin performans testi için kıstas olan bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Benim bilgisayarımda her açtığımda farklı bir fps değeri gösteriyordu ve ayar değiştirince oyundan atıyordu. Daha stabil çalışan bir oyunda test edebilme imkanınız varsa onda test edin ve sonuçları paylaşın. Oyun özelinde ise dosya kontrolünü sağlayın daha sonra sorun çözülmesse silip tekrar kurup tekrar deneyin.

Pubg'de görüş açısı ultra doku yüksekteyken 1920x1080 çözünürlükte 70-100 arası geziyor sanhok mapinde FPS değerlerim. Ekran görüntüsü aldığım şehir ise Calaisti. Ha diyebilirsiniz işte orası sürekli kalabalık kasması normal vb. Format öncesinde bu değerleri görmüyordum. Format sonrası tek ol
Sorunumu halen çözemedim. Konu hakkında yardımcı olabilecek kişilerin yanıtlarına açığım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı