i7 8700K ve GTX 1060 sistem yükseltme

Şunu hiç anlamıyorum bu kasa şuan piyasa değeri 878,20 TL civarında. Genelde bana önerilen kasalar bununla aynı fiyat veya daha düşük niye bu kasa bu kadar pahalı ?

Şunu hiç anlamıyorum bu kasa şuan piyasa değeri 878,20 TL civarında. Genelde bana önerilen kasalar bununla aynı fiyat veya daha düşük niye bu kasa bu kadar pahalı ?

Bu kasayı öneri doğrultusunda aldıysanız eğer önerenler büyük hata yapmış demektir bana göre. Kasanın pahalılığı konusunda fikrim yok keza o paraları haketmeyen bir kasa. Önü mesh olmasa bile NZXT, Phanteks'in çıkardığı hava akışı başarılı modeller var. CoolerMaster'ın da MB520'si var mesela.

Aynen öyle
Aynen öyle dediğiniz kasaları inceledim biraz araştırmada yaptım. Bakalım bütçemi bir hesaplayıp ona göre alım yapacağım. Yada komple satmayı düşünüyorum bazen sistemi bu kadar ileri seviye bir şeye gerek var mı diye? Sadece Oyun oynuyorum genelde bilgisayarda bu sistemle bile donma,fps düşüklüğü gibi sorunlarla karşılaşmıyorum sadece ısınma problemi kasamda mevcut.

Sisteminizi satmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum gayet iyi bir sisteminiz var. İşlemciniz gayet iyi. Aynı ekran kartını ben 4670 ile kullanıyorum (kullanmaya çalışıyorum en doğrusu) fakat sistemdeki tek kusur kasa. Daha iyi bir kasa satın alabilirseniz şu an için başka bir ihtiyacınız kalmaz. Bütçeniz olursa da tahminimce gelecek sene çıkacak olan Nvidia serilerinden bir kart alırsınız yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…