i7 8700K ve GTX 1080 Hazır Sistem Alma

Mehmet2720

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bu konu dalga geçmek amaçlı açılmış bir konu değildir. Alttaki linkteki kasa ve monitör sizce Knight online gibi bir oyunda kasma yaşar mı? Şimdi bir ricam olacak lütfen konunun altına gelip yok knight tek çekirdek ister, yok bilmem Dual Core al ne gerek var, yok 50 tane Knight açar falan diye yorum yapmayınız. Lütfen biliyorum Knight optimizasyonu çok kötü bir oyun bu konuda okuduğum konu sayısı 100'den fazla belki.
Hatta belki 50 defa Knight kasıyor diye Google'a yazmışımdır. Knight oynamayan veya çok az oynamış kişiler Knight'ın ne baş belası bir oyun olduğunu bilmez. Ben sadece knight için almıyorum ama şu an tek oynadığım oyun Knight o yüzden şu an sadece Knight'da kasmaması ve 200-300 FPS verip özellikle assassin karakterinde minörün çok seri bir şekilde yapması için bu sistemi topluyorum. Daha önce bu sistem benzeri veya daha düşük bir sistemle deneyen arkadaşlar varsa onların özellikle yardımını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Monitör seçeneklerini biraz daha genişletebilirsin farklı markalara göz atman yararına olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı