Monitörü iade edip 2K alabiliyorsanız olabilir. HDD 64Mb olsadı iyi olurdu. Masterliquid 120 yetmez büyük ihtimalle o işlemciye. Anakart olarak biraz daha iyi bir seçim yapılabilirdi, çok ileri OC yapmayacaksanız sıkıntı çıkarmaz.
Monitörü iade edip 2K alabiliyorsanız olabilir. HDD 64Mb olsadı iyi olurdu. Masterliquid 120 yetmez büyük ihtimalle o işlemciye. Anakart olarak biraz daha iyi bir seçim yapılabilirdi, çok ileri OC yapmayacaksanız sıkıntı çıkarmaz.
Toshiba P300 var hdd olarak yanlış işaretlemişim.Monitör konusunda sınırlarımı zorladım daha fazla fiyat olarak yukarı çıkamadım açıkcası. İşlemci soğutucusu yetersiz kalırsa Masterliquid 240 değiştirebilirim.
Monitör gerçekten size sıkıntı çıkararacaktır. Ben bunu GTX 1070'te bile fark ediyorum ki sizde GTX 1080 var. Kesinlike çözünürlük darboğaz yapacaktır. DSR fazla kaliteli olmuyor.
Monitör gerçekten size sıkıntı çıkararacaktır. Ben bunu GTX 1070'te bile fark ediyorum ki sizde GTX 1080 var. Kesinlike çözünürlük darboğaz yapacaktır. DSR fazla kaliteli olmuyor.
14 gün koşulsuz iade hakkınız var, değiştirirler. Monitör Dell S2417DG modeli iyidir tavsiye ederim, serviside bayağı yardımcı oluyor yeni U2518 modeli aldım ışık sızması vardı hemen değiştirdiler.
Evga'nın PSU ları kalitelidir, sistemin için yeterli ama Evga 650 BQ yarı modüler bir güç kaynağıdır. Kasanız küçük bir kasa olduğu için, bütçen de müsaitse tam modüler bir güç kaynağı almanı öneririm